Supraśl Holmed

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ewkasanat
Na forum od: 29 sie 2021 16:24
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Supraśl Holmed

Post autor: Ewkasanat »

Witam szukam opinii o oddziale uzdrowiskowym sanatoryjnym Holmed w Supraślu ,mam termin leczenia od 06,10 do 27,10 ,2021 r moje schorzenia są związane z narządem ruchu i reumatologiczne ,szukałam opinii osób które tam już były ze skierowaniem z NFZ ,o metodach leczenia i ich skuteczności oraz interesują mnie jeszcze warunki pobytu -pokoje , sale zabiegowe i sprzęty , jakie jest wyżywienie, ocena pracy personelu , po prostu opinie kuracjuszy którzy korzystali z tego ośrodka jak dobrze sie doczytałam to rehabilitacja narządu ruchu nie związana z chorobami serca została tam otwórz dopiero w lutym tego roku i jak mniemam tez dopiero umowa o świadczenie takich usług dla NFZ też aby przyjmować pacjentów do sanatorium ,pewnie dlatego nigdzie nie mogę znaleźć takich opinii ,będę bardzo wdzięczna jeśli uzyskam taką odpowiedz.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Supraśl Holmed

Post autor: jacky6 »

Klikając w link
search.php?keywords=holmed+supra%C5%9Bl
uzyskasz analogiczny efekt co korzystając z lupki w górnym prawym rogu.

Do dzieła.

:mrgreen: :ugeek:

Ewkasanat

Re: Supraśl Holmed

jacky6 dziękuję za podpowiedz i naukę jak znaleźć interesujący nas temat , dopiero dziś się tu zarejestrowałam ,jestem nowa , raczkuje na forum i poznaje zasady dobrze że są takie osoby które pomagają takim laikom jak ja ,jeszcze raz bardzo Ci dziękuje .pozdrawiam Ewa
JOLA56
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 paź 2014 15:37
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: JOLA56 »

Dzień dobry, byłam w czerwcu-lipcu, straszne upały ale jest gdzie chodzić na spacery. Najlepiej przyjechać swoim samochodem ,do miasteczka trzeba pieszo także przy schorzeniach ruchu to ciężko. Obiekt raczej szpitalny, sale duże z łazienkami bez balkonów 3 osobowe, jedynek na NFZ nie ma. Problem z praniem i suszeniem bielizny, także proponuję dużo wziąć na zmianę /stroje kąpielowe min.2/.Zabiegi ok, można dokupić i dużo ćwiczeń przynajmniej ja miałam. Jedzenie -obiady ok, ale śniadania i kolacje to samo kanapki i ogórek zielony, pomidor, chleb jasny, zupa mleczna 2x w tygodniu ,właściwie takie szpitalne. Wycieczki tylko miejscowe. Kawiarni nie ma ,mały sklepik jakieś ciastka i lody, owoce drogie, rozrywek nie ma. Bardzo żałowałam, że tam trafiłam ,tyle że odpoczęłam, ale ogólnie ludzie byli zadowoleni szczególnie ,że dużo osób było z bliskich miejscowości i Białegostoku. Życzę miłego pobytu.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Mieszkam w Białymstoku i dziwię się , że Holmed w ogóle działa :roll: .
Osobiście nie chciałabym się tam znaleźć ale to tylko moje zdanie .
Pozdrawiam i życzę wszystkim obecnym i przyszłym kuracjuszom tego obiektu
aby byli zadowoleni z pobytów w tym miejscu :) .
Ewkasanat

witam wszystkich , JOLA56 dziękuję za informacje o pobycie były bardzo pomocne ,mam tylko jeszcze pytanie o KRIOKOMORRĘ czy jest czynna i czy trzeba mieć odpowiedni strój do korzystania z niej ? Czy jeszcze ktoś był i udzieli takiej informacji z góry dziękuje
Ciri
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 maja 2023 23:26
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Ciri »

czy są jakieś bardziej aktualne informacje? coś się może zmieniło na plus?
ODPOWIEDZ