Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich. Jestem pierwszy raz na tym forum. Jadę do sanatorium do Kołobrzegu w kwietniu. Czy może ktoś również jedzie w tym terminie.? Pozdrawiam
Jestem w takiej samej sytuacji jak Ty Ewo - pierwszy raz piszę na forum, i rownież jadę w kwietniu do Kołobrzegu do Kombatanta, albo jak kto woli do Perły Bałtyku Bardzo mi się podoba ta nowa nazwa. Życzę miłego pobytu
witam Cię Efciu. Czy mogę wiedzieć skąd jedziesz.? Ja wyjeżdżam z Krakowa. Jadę do ośrodka Mesko w Kołobrzegu.. Trochę denerwuję się podróżą. Czy może ktoś tam jedzie?
Witam wszystkich. Jak to miło ,że tyle osób jedzie do Kołobrzegu w kwietniu, tylko , że niestety nie do końca w tym terminie co ja. Turnus mam od 1 do 21 kwietnia i jadę z Krakowa. Ale może znajdzie się jakaś miła osoba która też wtedy jedzie. Trochę dziwna pora roku . Zupełnie nie wiem jakiej spodziewać się pogody jak na przykład ten marcowy weekend był jak latem. Czy brać ze sobą ciepłe rzeczy na przykład ciepłą kurtkę. Pozdrawiam i czekam na rady
Witam.Ja byłam w Kołobrzegu w czerwcu 2010r. Pogoda była super,ale kurtkę musisz zabrać,bo wiatry są zimne. My się opalaliśmy w strojach,a inni chodzili w kurtkach z kapturami.O tej porze roku nad morzem jeszcze troszkę wieje.Życze pogody i udanej rehabilitacji Ja jadę 15,05 do Kamienia Pomorskiego.Pozdrawiam.
Dzięki Ci za radę . Z tego co piszesz trzeba zabrać ze sobą jeszcze ciepłe rzeczy. Dzięki za miłe życzenia .Jestem nastawiona pozytywnie i sądzę . że na następne dwa lata zabiegi postawią mnie na nogi. Tobie również życzę miłego i owocnego rehabilitowania się w Kamieniu Pomorskim. Jedziesz naprawdę w pięknym okresie. Maj to mój ulubiony miesiąc. Pozdrawiam.
Witam,wszystkich
Ja również będe w kwietniu w sanatorium w kołobrzegu, a co do ubioru to koleżanka wyżej ma rację nad morzem jest wilgotny klimat wieje silniejszy wiatr i jest chłodniej nawet przy temperaturze + 15 st. Ja bez zastanowienia zabieram ze sobą ciepłą kurtkę bo wiem że bedzie mi napewno potrzebna.
Pozdrawiam
Witam serdecznie ! !!
zazdroszcze Wam tego kwietniowego terminu, ja byłm w Ustce od 14.01-04.02 ( to bym mogła ponarzekać) dwie pory roku -jesień i zima.
Jeśli chodzi o ciepłe ubranie(kurtka, dres, adidasy) nad morzem to obowiazkowy strój, mimo że ma być w kwietniu lato !!!!
Życze miłego pobytu.
ps. napiszczcie po powrocie jak było.