Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłem 3 lata temu w leśniku i wspominam go bardzo pozytywnie, pod względem wyżywienia, zabiegów jak i obsługi. Myślę że jeśli ktoś nie ma wygórowanych oczekiwań to będzie zadowolony. Nawet jest pralnia gdzie oddajemy ciuszki a obieramy już wyprane i suche.
buniek pisze: 19 paź 2021 14:41
Byłem 3 lata temu w leśniku i wspominam go bardzo pozytywnie, pod względem wyżywienia, zabiegów jak i obsługi. Myślę że jeśli ktoś nie ma wygórowanych oczekiwań to będzie zadowolony. Nawet jest pralnia gdzie oddajemy ciuszki a obieramy już wyprane i suche.
Z tą pralnią to mnie zaskoczyłeś bo bylem w końcu czerwca 2021 i w pokojach od strony lasu nawet nie ma gdzie powiesić prania a wymiana czegokolwiek poza harmonogramem jest płatna więc nie rozumiem o jakiej pralni jest mowa. Łóżka szafki wykładzina to z lat 70-80tych.
Czajnik był przynajmniej u nas w pokoju i nawet szklanki były a reszta we własnym zakresie. Jeśli masz możliwość to bierz pokój od przodu z balkonem bo z tyłu w środkowej części budynku od samego rana do końca zabiegów warczy jakiś wentylator lub coś podobnego więc pobudka o 6 zapewniona. No i te dziurawe łóżka i poduszki o grubości kołdry i stare koce jak w wojsku. O lekarzach wspomnę tylko że nie byli w stanie zdiagnozować u mnie boreliozy pomimo rumienia 10cm i smarowali mi oksykortem a po powrocie wynik był 150 i rumien 20cm. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu