Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dostałałam od 1 czerwca 2022 r. rehabilitację z ZUS w Orliku w Ustroniu. Jeszcze długo poczekam,ale już się cieszę. W październiku ubiegłego roku byłam w Złocieniu w Ustroniu i uzdrowisko mnie zaczarowało. Mam pytania dla byłych kuracjuszy sanatorium Orlik: czy warto starać się o jedynkę, jakie one są, mam ponoć dużą szansę na takową. Jaki prosić pokój. z której strony i na którym piętrze, czy można zarezerwować wcześniej dwójkę, jeśli jednak by mi się nie udało z jedynką? Poczytałam opinie o tym sanatorium, ale ostatnie opinie są jeszcze z przed pandemii. Jeśli ktoś chcialby się podzielić ze mną opinią i informacjami o Orliku, byłabym wdzięczna. Pozdrawiam wieczorową porą wszystkich Forumowiczów.
A może ktoś się wybiera do tego sanatorium w tym czasie? Bardzo bym się ucieszyła.
Też mam przydział z Zusu do Orlika ale od 13.04 . To co się dowiedziałem to 1 nie ma tylko 2 osobowe pokoje są dla kuracjuszy z ZUS.Mozna przyjechać dzień wcześniej wtedy jest możliwość wybrania pokoju.
Witaj Wojtku. Rozmawialam z paniami z recepcji i pielęgniarką. Obie mówiły że są jedynki dla ZUS , gdyż jest to wymóg ZUSu. Ale są tylko na zaświadczenia lekarskie, np. przy stomi, przy amputacji piersi, przy chorobach onkologicznych i innych. Na pewno nie na chrapanie. Poza tym rzeczywiście są tylko dwójki dla ZUSu. I to jest pocieszające.
Zapomniałam Wojtku zapytać , czy możliwość przyjazdu dzień wcześniej jest pewna. Dzwoniłeś może do Orlika? O to mówiąc szczerze nie pytałam. Chcialabym widzieć na wszelki wypadek gdyby moje schorzenie było niewystarczające na jedynkę. Mam nadzieję ,że skrobniesz jakieś nowe informacje po powrocie z Ustronia. pozdrawiam.
Cieszę się że nie będę sama w Orliku. A skąd będziesz jechała, jeśli mogę wiedzieć??. Jeśli chcesz bliżej mnie poznać , napisz proszę na priv. Pozdrawiam
Widzę że Orlik zaczął się pojawiać w dziale: Wyjeżdżam do sanatorium. Jak na razie co prawda terminy bliższe ale i czerwiec coraz bliżej. Kuracjuszka59 nie odezwała się już więcej, więc albo zrezygnowała z kuracji albo ze znajomości ze mną. Taka moja siła widocznie. Ponawiam więc pytanie, czy ktoś wybiera się do Orlika od 1 czerwca???
Dzisiaj rozpoczyna kurację w Orliku Wojtek. Mam nadzieję że odezwie się w trakcie lub po pobycie i napisze o swoich wrażeniach. Wojtku udanego odpoczynku, pięknej pogody dobrych zabiegów u super towarzyszy foli i niedoli A że do Świąt Wielkanocnych już blisko, więc najserdeczniejsze życzenia świąteczne: .