Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
W Jeleniej Górze - Cieplicach byłem we wrześniu 2021. Co prawda w Lalce nie byłem, ale mogę dla nastroju przez wyjazdowego dołączyć kilka zdjęć z tamtych terenów.
Jedzie ktoś do sanatorium Lalka w Jeleniej???,jadę pierwszy raz,co trzeba wziązc ze sobą,wiem tylko że nie ma tam jedynek,to już duży minus tego miejsca,a reszta się okaze
Dzień dobry, kolego, jakbym mogła coś doradzić, uzupełnij tytuł postu o termin wyjazdu i konkretną nazwę miejsca, na pewno szybciej ktoś się odezwie. Pozdrawiam
Jarecki pisze: 10 mar 2022 08:13
Jedzie ktoś do sanatorium Lalka w Jeleniej???,jadę pierwszy raz,co trzeba wziązc ze sobą,wiem tylko że nie ma tam jedynek,to już duży minus tego miejsca,a reszta się okaze
Byłem w Lalce dwa lata temu w styczniu. Pobyt, pomimo złych wrażeń na początku, okazał się fantastyczny. W tym miejscu pozdrawiam Zbyszka mojego sublokatora, drugiego Zbyszka z Lublina i dziewczyny Renatę z Bielska Białej i Izę. Wyżywienie w porządku na miejscu a na zabiegi trzeba przejść tuż obok ale nie jest to tragedia. Okolica bardzo fajna i bogata w obiekty do zwiedzania. Z praktycznych rzeczy to zabierz sobie jedynie kąpielówki tak ze dwie pary i podstawowe sprawy takie jak kapcie, dres, adidasy i jakiś strój do ewentualnych ćwiczeń. Poza tym dużo humory, kasy i zdrowia. Życzę takiego super pobytu i towarzystwa jakie ja miałem. Pozdrawiam Piotr.