DOM ZDROJOWY Nr 4 Ciechocinek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zuzanna30
Na forum od: 29 mar 2012 19:50

DOM ZDROJOWY Nr 4 Ciechocinek

Post autor: zuzanna30 »

Cześć wszystkim kuracjuszom...Obecnie wróciłam 27 marca z pobytu 21-dniowego w domu zdrojowym nr 4.Ja byłam na diecie 1000kal dieta dobra oczyszczająca,pzrewaga kapusty...mało urozmaicona dieta,<miałam w innych osrodkach bardziej urozmaicona>...Czesto dania bez smakowe,ale dobzre ze owe przyprawy typu,sól,pieprz i magi były dostepne na stoliku.Stolik 4 osobowy a ja byłam na dostawce,surówki pzreznaczone na 4 osoby-wieczne prosby o dokladke lub zamienniki.Pokój miałam czysty po remoncie 2 osobowy-fakt troche nie domyty ale cóz...z łązienka,z lodówka,tv ale bez balkonu-Dopłata 66zł do tego luxusu.Zabiegi super bardzo,dostosowane do moich potzreb,personel miły,tzw noszowi tez<pomoc dla osób gozrej poruszajacych sie>...poza jedzeniem nie moge narzekac...pozdrawiam :P
ODPOWIEDZ