wyjeżdżam do senatorium busko-zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ted-gw
Na forum od: 03 kwie 2012 09:33

wyjeżdżam do senatorium busko-zdrój

Post autor: ted-gw »

wyjeżdżm do senatorium Astoria w Busku-zdrój na turnus od 6.05.2012rdo 27.06.z Białegostoku samochodem,chętnie zabiorę 2 osoby za koszty poliwa.tel.608663163 Poznam chętnie koleżankę która wyjeżdża na ten sam turnus,może razem zamieszkamy w pokju w senatorium,proszę o kontakt
forumowicz

Re: wyjeżdżam do senatorium busko-zdrój

Post autor: forumowicz »

Rozbawiłeś mnie do łez :lol: :lol: masz świetne poczucie humoru ale żeby tak rano ? to jakie będziesz miał po "lampce" wina juz na miejscu? :lol:
pozdrawiam seredcznie :)
forumowicz

aż mi się poprzestawiały literki :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

ted-gw Witaj przyznasz że max przy Tobie to pikuś? Max w propozycjach to taki piękny jedwab ;) :lol: delikatny , cierpliwy subtelny.Ty jesteś konkretny ,zawieziesz , :lol: zakwaterujesz, :lol: okryjesz kołderką i nie tylko /jak rozumiem/ a nakarmisz? i odwieziesz? :lol: A co jeszcze tej koleżance zaproponujesz? :lol:
pozdro :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam szanowne panie-jeden konkretny się znalazł to Maxa odstawiacie na boczny tor, oj nieładnie- ostrożnie ztym konkretnym bo się wystraszy :o i przestanie wysuwać konkretne propozycje,pozdrawiam :lol:
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

ted-gw » a może to kobieta i szuka koleżankę :?:
Ale dlaczego senatorium :?:
Pozdrawiam serdecznie Bunia.
Do andrzej1955 wyślę Tobie dane lekarz , ale sprawdzam gdzie przyjmuje -inr tel. Aby dane były aktualne.
malcolm
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2012 16:46

Post autor: malcolm »

ted-gw :lol: No,ale juz ten koszt paliwa mogles " poszukiwanej kolezance do wspolngo pokoju " podarowac :lol: tym bardziej,ze zamierzasz z nia zamieszkac razem na dobre i na zle(sanatoryjne :lol: )
Wiemy,ze z Bialegostoku do Buska daleko,ale jesli chcesz zrekompensowac jej podroz z toba :lol: ,jak sadze z przerwami na konsumpcje :lol: , to ani chybi rozwaz opcje jazdy na swoj koszt-wtedy przynajmniej moze zalapiesz sie jeszcze na uslugowe pranie skarpetek w owym wspolnym pokoju sanatoryjnym :lol:
forumowicz

no no Andżelika ,jak Ty ładnie o mnie napisałaś,jestem w szoku!
forumowicz

Max jesteś taki jak napisałam :) tylko błagam ,nie zbieraj puszek :lol: żadnych tych po piwach też :lol: ;)
bużka
andzelika
forumowicz

ted -gw jeśli Ciebie przestraszyliśmy to sorki :) no wiesz dzisiaj wszystkim dopisuje na tym forum cudowny humor :lol: czym szybciej się w tym "grajdołku" połapiesz tym lepiej dla Ciebie :)
Pozdrawiam
andzelika
ODPOWIEDZ