Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zjaf pisze: 16 paź 2022 14:37
Witam w dniu 4 listopada jadę samochodem do Szczawnicy czy ktoś z okolic Rzeszów Mielec Stalowa Wola też rusza w te tereny w tym dniu i chciał by się zabrać. Pozdrawiam
stefanio już masz przydział ,tak szybko teraz dają mamy dopiero
marzec ,a tak na marginesie to ciekaw jestem jak tam teraz jest .
miaem tam okazje być moja opinia jest na forum ,chyba czytałeś ,
jak nie to polecam,a tak na marginesie wqiele osób jechało do tego ,
sanatorium i cisza smutne to ale prawdziwe,mam nadzieje że nogi
nasz zdrowe ,bo tam jest strasznie wysoko to na tyle