Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam 1wpis I pierwszy pobyt SANATORIUM DANIEL - USTROŃ turnus ZUS 09-01-01-02-2023 R.Po zapoznaniu się z OPINIAMI Z POPRZEDNICH TURNUSÓW JECHALEM Z DUŻYMI OBAWAMI.ALE WIADOMO GDZIE DWOJE POLAKÓW TAM TRZY OPINIE .KONCZĄC BAZA ZABIEGOWA NA MIEJSCU ŁACZNIE Z BASENEM ŻADNYCH DOJAZDÓW NA ZABIEGI POZA OSRODEK NIE MIAŁEM ,PERSONEL BARDZO MIŁY I UCZYNNY WYŻYWIENIE W NORMIE I JAK DLA MNIE WYSTARCZAŁO.MINUSY .1 BRAK MOŻLIWOŚCI KOŻYSTANIA Z BASENU NAWET ODPŁATNIE WIECZOREM , NIECZYNNA SAUNA -NIECZYNNA ŚWIETLICA W CZASIE CAŁEGO POBYTU 24 DNI 2 RAZY BYŁA OTWARTA PO WIELKICH MONITACH Z ROZRYWEK PO ZABIEGACH W CZASIE WOLNYM BILARD I TENIS .ALE SPRZĘT RADZE BRAĆ WŁASNY(PALETKI -PIŁECZKI)CZEŚTO CZYTAŁEM O WIECZORKACH TANECZNYCH -BYŁO NIE BYŁO FORMA REKREACJI RADZE ZAPOMNIEĆ TAM TEGO NIEMA EW. OBOK DO sanatorium MUFLON lub2 km. dalej RÓWNICA POZDRAWIAM
Dziękujemy za opinię, ale na przyszłość taka prośba (a właściwie wymóg na Forum...).
Nie pisz dużymi literami. To nie pomaga, bardzo ciężko się to czyta.
A w internecie jest to traktowane jako krzyk - a chyba nie taka była Twoja intencja?
Pozdrawiam