Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ktoś się wybiera do Gryfa w tym czasie? Jak wygląda sprawa przydziału pokoi? Czy ktoś się orientuje kto ma szansę na pokój jednoosobowy?
Czy ktoś się orientuje czy na NFZ przysługują tam jakieś ręczniki? Interesuje mnirme też, czy w pokojach są suszarki do włosów i ew miejsce gdzie można sobie przepraszam bluzkę czy bieliznę?
Z racji swojej choroby muszę zabrać jak najmniej rzeczy, żeby mieć mało do noszenia/ciągnięcia dlatego o to pytam.
Wybieram się do Gryfa, ale nieco później. Bieżące informacje są na stronie Gryfa. Przydział pokoi na bieżąco po przyjeździe. Pokoje 1-os. wyłącznie na wskazanie lekarza. Żadnych rezerwacji nie praktykują. Dostaniesz 2 ręczniki po przyjeździe. Można wypożyczyć szlafrok za 30zł na cały turnus.
Aniu zadzwoń do GRYFA , przedstaw swoje problemy , poproś o pokój odpowiedni swoim wymagoniom zdrowotnym ... Pościel jest zmieniana , jeśli poduszka , bądź materac będą wysłużone , wymienią bez problemu. Trzeba głośno mówić o swoich problemach , wymaganiach . Jeżdże od wielu lat .... nigdy nie odmówiono mi pomocy .
Aniu ... przy Twoim wpisie , po prawej stronie kliknij w wykrzyknik .... napisz o co chodzi i kliknij .. wyślij .... tytuł może zmienić tylko moderator .
ja dzwoniłam do gryfa kilka tygodni temu z pytaniem jak wygląda przydział pokoi jednoosobowych . Dowiedziałam się że nie ma rezerwacji i przydział na bieżąco w recepcji. Dodam że dzwoniłam do tej osoby u której cztery lata temu jedynkę udało się załatwić. Niby się zmieniło. Na szczęście dostałam przydział do innej miejscowości.