Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam czy ktoś się wybiera w terminie od 20.08 do sanatorium uzdrowiskowego Klimat w Iwoniczu Zdroju z województwa lubelskiego? A jeśli ktoś był bardzo proszę o o
Witaj Kasiu. Ja mam skierowanie do Iwonicza Zdroju do sanatorium Sanvit od 19 sierpnia.
Chętnie bym się z kimś zabrała. Jestem z Białej Podlaskiej.
Pozdrawiam serdecznie
Mam nadzieję że nam się uda kogoś spotkać kto będzie jechał samochodem Ja póki co wybieram się z Puław do Rzeszowa pociągiem a później autobusem do Iwonicza
Witam.
mam skierowanie od 20 sierpnia 2023 do sanatorium Świerkowy Zdrój w Iwoniczu jestem z Łukowa , nie wiem jeszcze czy będę jechał samochodem ale jest taka opcja.
Czy są osoby z woj. Lubelskiego które maja przydział czasowy na w/w termin 20 sierpnia -12 września 2023.
Ja mam przydział co prawda od 21.08 ale jak by było miejsce to mogłabym jechać dzień wcześniej walizki wysylam kurierem więc tylko podręczny bagaż jak coś odzywaj się