Sanatorium "Leśnik" w Sopocie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Bogbaj
Na forum od: 11 lip 2023 12:37
Oddział NFZ: Mazowiecki

Sanatorium "Leśnik" w Sopocie

Post autor: Bogbaj »

Uwaga! Administracja sanatorium nie chce mi wydać faktury za opłacony pobyt. Twierdzą że paragon to dokument! Już przed rozpoczęciem turnusu opłaciłam pobyt, dostałam kwitek który nie jest dokumentem i poprosiłam o fakturę. Poinformowano mnie, że fakturę przyślą pocztą. Niestety do dania dzisiejszego faktury nie dostałam. Czyżby moja wpłata nie została odnotowana w dokumentach księgowych? Tak można by sądzić skoro nie chcą jej potwierdzić fakturą!!!
Może stosują praktykę podobną do tej w sanatoryjnej kawiarni gdzie płaci się tylko gotówką poza kasą fiskalną? Co na to urząd skarbowy?
Rybka53
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2013 15:59

Re: Sanatorium "Leśnik" w Sopocie

Post autor: Rybka53 »

Witam, czy ktoś dostał skierowanie do Sopotu "Leśnik" w okresie letnim 2025 bo jestem przerazona czytając opinie, może nie jest tak źle ja opisują proszę o konfrontację
ODPOWIEDZ