Świnoujście BAŁTYK 3-24 października 2024

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Magdalena86
Na forum od: 05 wrz 2023 23:00
Oddział NFZ: Mazowiecki

Świnoujście BAŁTYK 3-24 października 2024

Post autor: Magdalena86 »

Witam. Koleżanka ma skierowanie do Bałtyku Świnoujście 3-24 października.
Ul. Słowackiego 23
Poczytałam forum, że w Bałtyku jest nowa winda wejście z boku itd.
A czy mogę prosić Państwa o praktyczne porady dotyczące pobytu w tym obiekcie?
Bo ogólne rady np. Pojemnik na zabranie jedzenia że stołówki to już zapisałam :)
Co takiego praktycznego warto że sobą tam zabrać bo np. Okazuje się że jest to tam w tym obiekcie nie przemyślane. Np. Weź że sobą przyklejane haczyki bo nie na gdzie powiesić ręczników. Albo weź sobie swój koc bo jest zimno. Albo weź sobie rozkładana półkę tekstylna bo szafa to tylko rurki na wieszaki :) Cokolwiek tego typu Albo Cokolwiek wynikające z indywidualnych praktyk panujących w tym obiekcie (np brak kubka w pokoju a że stołówki nie wolno wyniesc) ?
Będziemy wdzięczne za pomoc i wszelkie rady!
IwonkaP
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2023 00:15

Re: Świnoujście BAŁTYK 3-24 października 2024

Post autor: IwonkaP »

Pojemnik na żywność ze stołówki nie przydał się ani razu, ale w drugą stronę owszem. Wiele osób kupowało sobie warzywa pomidory, paprykę i przynosiła na śniadanie czy kolację, bo warzyw było zdecydowanie za mało, np. ćwiartka lub ósemka malutkiego pomidorka, 3 plasterki ogórka.
Śmialiśmy się, że zapis w jadłospisie pomidory oznaczał dwa malutkie na całą salę. Ale ogólnie jedzienie było smaczne.

W pokoju szklanki lub kubki są w ilości takiej jak ilość łóżek.
Wieszaki w łazience są, w szafie również. W pokoju jest stojąca suszarka np. na mokre ręczniki po basenie. Jest lodówka.
Ja np. miałam radyjko turystyczne i TV nie był mi potrzebny.
ODPOWIEDZ