GOŚCIM 24.10.2023

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
quracjusz
Na forum od: 28 wrz 2023 21:46

GOŚCIM 24.10.2023

Post autor: quracjusz »

Witam na forum.
Gościm? czy to odludzie? Jakie warunki? jaka rehabilitacja? czy tam ktokolwiek jedzie na rehabilitację? a może całkiem fajne miejsce?
Jeśli ktoś jedzie w tym terminie to proszę daj znać. :?:
Benia1969
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2019 14:19
Oddział NFZ: Śląski

Re: GOŚCIM 24.10.2023

Post autor: Benia1969 »

Witam. Właśnie jestem uczestnikiem obecnego turnusu zus. Rehabilitacja jest ok. Pokoje 2 osobowe. Na pietrze z balkonem takim wspólnym dla kilku pokoi. Pokoje na parterze z wyjściem nat taras - podwórko. W pokojach czajnik kubki talerze sztućce. Lodówki widziałam 2 na parterze na korytarzu ale to bardziej chlodziareczki. Standard hotelu l ata 80. Stołówka z kawiarnią piwo wodka napoje kawa ciasto lody. Teren ośrodka to las w którym są domki kempingowe. Teren urokliwy mad jeziorem Solecko które można obejść zielonym szlakiem około 12 km okolo 3.5h. 0Słabo oznaczony. Na rowerze około 1.5 h ale leśnymi drogami. Nie polecam dla rowerów miejskich. Osrodek położony około 2 km od centrum wioski . Do Dino około 1.5 - 2 km. Warto zabrać rower. Jest fajna ścieżka rowerowa do Drezdenka około 13km. Codziennie organizowany czas od 19stej do 22. Dyskoteki potańcówki spotkania z artystami ludowymi i innymi twórcami lokalnymi. 100 na cały pobyt. W zasadzie to wszędzie daleko ale jakoś trzeba sobie radzić. Na pewno nie jest to Polanica, Kudowa, Ustronie czy Krynica🤣🤣
pitero
Na forum od: 07 paź 2023 18:52
Oddział NFZ: Śląski

Re: GOŚCIM 24.10.2023

Post autor: pitero »

Witam. Czy wszyskie pokoje są dwuosobowe czy też trzyosobowe ? Czy w każdym pokoju jest telewizor ? :D Jadę pierwszy raz na rehabilitację właśnie do tego miejsca. Czytałem w innych wątkach ,że posiłki bardzo mizerne . Jak to wygląda w rzeczywistości ? Pozdrawiam
ODPOWIEDZ