Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Już zobaczyłam ,ty o 1 w nocy masz pociąg i będziesz o 6:18 . Ja też szukałam.bezposredniego połączenia z Warszawy i też tylko jedno jest ale o bardziej przyzwoitej porze bo o 9:04
Dokładnie 6.18 to będę wypatrywać moje są w odcieniu toffi krótkie, jakis ciężko mi jest zabrać się za pakowanie bo tak mi się nie chce jechać
Pozdrawiam ciepkutko
Moja propozycja , przyjedziecie do ośrodka znacznie wcześniej ode mnie , a może wyjdziecie do recepcji mnie przywitac . W stróżach jestem o 14:40 zanim doczlapię się będzie pewnie 15 .
Mariola , ja szykuję się z pozytywnym nastawieniem . Mam to szczęście , że zawsze trafiam na fajnych ludzi . Mam nadzieję , że teraz też tak będzie . Pozdrawiam cieplutko
Coraz nas nie więcej fajnie, ja też zawsze trafiałam na fajnych ludzi, to chyba ta zima tak mnie zniechęca bo jej nie lubię. Będę czekać przy recepcji bo tak w tym dniu nic się nie będzie działo.
Pozdrawiam cieplutko