test

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
darek1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 kwie 2012 00:39

test

Post autor: darek1 »

A moja kochana zona wrucila w wielki piatek z Iwonicza Zdroju i w swieta dowiedzialem sie ze niezdala testu z wiernosci,i teraz rozlecialy sie dwie rodziny,moja trujka dzieci i ich trujka przes seks stracily normalny dom,gdyby to byl chociaz czysty seks to jescze moze sprobowal bym zrozumiec,ale z miloscia walczyl niebede,musze powiedziec,ze latwo niejest,ja jade 30-04 do szklarskiej poreby,ale mnie ten wyjazd przestal juz cieszyc,niechce wspulczucia,ale moze przez to zanim ktos,czy moze i ja sam zrobie to samo,to sie musze dobrze zastanowic,zeby przezemnie nie cierpieli inni,a zwlaszcza dzieci,bo to niejest latwe do przezycia dla nikogo,bo dla mnie zycie stracilo juz sens,ale musze sie jakos pozbierac.Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
forumowicz

Re: test

Post autor: forumowicz »

darek..tak bywa... :( :( a Twój wyjazd niech bedzie czasem na zastanowienie sie nad związkiem...zauroczenie przemija, może zona to zrozumie. Sex to sex- mówi sie trudno..mozna wybaczyć w imie wyższych celów (dzieci, rodzina). Powinno się wybaczyc...nie podejmuj pochopnych decyzji, nie walcz z czasem- od działa na Twoja korzyśc.. . trzymaj się chłopie-.
darek1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

tak tez myslalem,powiedzialem,ze zrozumie i wybacze,ale nikogo nieda sie na sile zatrzymac,no cuz trudno,stalo sie,ale latwo niejest,dzieki za slowa otuchy,ale to jeszcze wszystko zbyt swieze
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

darek1 nie planuj niczego czego możesz póżniej żałować sprawa jest zbyt świeża i prawdopodobnie zrobiłbyś to z chęci zemsty,.ale pamiętaj że druga osoba może odebrać to inaczej i dla niej nie będzie to tylko przygoda.Czy naprawdę poczułbyś się lepiej? sam musisz sobie odpowiedzieć pozdrawiam serdecznie 8-)
darek1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Niczego nieplanuje i nieplanowalem,za bardzo kochalem swoja zone,a niemysle o jakiejs zemscie przez seks,prawde muwiac,to po tym wszystkim czego sie dowiedzialem o nich,to nawet na seks niemam ochoty,i puki co na nic niemam ochoty,ale podobno wiekszosc tak ma i im przechodzi,podobno 2 lata,ja bylbym w stanie zrozumiec,ale niewarto,w zeszlym roku tez bylo podobnie,wtedy niezapomnialem,ale wybaczylem,choc tez bolalo,teraz tez chcialem,ale niebede sie narzucal,oby tylko to uczucia zalu i przykrosci jak najszybciej sie skonczylo,bo wydaje mi sie ze nieby´lem ani zlym ojcem,ani mezem,bo cale swoje zycie,bez reszty poswiecilem,rodzinie,niewazne,nawet juz niechce mi sie nic wiecej pisac,ale wiem jedno,bede sie staral,zeby nikt tak niecierpial przezemnie tak jak ja
forumowicz

Witaj Darku :) przeczytałam Twój post z mieszanymi uczuciami :oops: podpuszczasz nas? czy piszesz prawdę ? Piszesz ,rozpadło się Twoje małżeństwo hm tak w 21 dni ? tak z dnia na dzień? Z dnia na dzień to są tylko emocje ,żal ,rozgoryczenie.Jeśli to prawda co piszesz ,to czy ludzie będący ze sobą lat kilka ,kilkanaście ot tak po prostu kończą związek w ciągu dnia ,dwóch ,kilku?Nic nie rozumiem z opisu ..."byłem dobrym mężem dbałem o rodzinę i tak po prostu to się skończyło w wielki piątek...." Przepraszam ,nie kończy się dobry związek po wyjeżdzie na 21 dni,nie kończy się w jeden dzień ,lecz niezadowolenie,frustracja,wypalenie itd następują stopniowo ,latami ,miesiącami i nic tutaj do rzeczy ma pobyt w sanatorium ,hotelu w delegacji.Albo ludzie są ze sobą ,ponieważ łączą ich dzieci ,rodzina ,wspólne pasje ,i to coś co określamy "nadają na tych samych falach",albo nie łączy ich nic po prostu.I taki wyjazd niekoniecznie do sanatorium przelewa czarę goryczy :!: :!:
Czy romans rozdzieli dwoje ludzi po latach ,to tylko zależy od ich dojrzałości emocjonalnej,kultury osobistej ,traktowania życia poważnie ,lub mniej poważnie.
Emocje Darku są złym doradcą ,szczególnie w takich chwilach ,postąpisz jak zechcesz ,to Twoje ,Wasze życie,ale do życia trzeba też dojrzeć .
Być może zabrakło tego Twojej żonie ,ale czy to zaraz powód by wszystko przekreslić ,zniszczyć.............A dzieci ? ich spokój i rozwój ? nic dla Was nie znaczą? A ty jesteś taki nieskazitelny? Hm .nie mnie to osadzać ,natomiast życzę rozwagi ,ochłonięcia ,przemyślenia a zonie no cóż , niech nie bawi się zabawkami ,jak ie wie do czego służą.
Pozdrawiam ciepło :)
forumowicz

P.s Darku doczytałam Twój post ,jestescie obydwoje z żoną niedojrzałymi ludżmi ,nie jest moim zamiarem urażenie Ciebie ,ale tak jest ,po prostu :(

Pozdrawiam ciepło :)
darek1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Kazdy ma prawo do swojej oceny,po to jest forum,a napisalem na poczatku,ze nieoczekuje wspulczucia,bo nikt,ale naprawde nikt niewie o innych calej prawdy,o niczyim zyciu,a musialbym zbyt wiele pisac,napisalem tego posta w jednym konkretnym celu,aby przed zdrada przyszla choc chwila refleksji nad mozliwymi konsekwencjami i choc kazdy ma prawo do zycia takiego jakie uwaza za stosowne,to moim skromnym zdaniem ma to sens kiedy swoim postepowaniem niekrzywdzimy innych.To wszystko co mam do napisania,moze za duzo,moze malo,wystarczy
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Drogi imienniku

czytając kolejne Twe posty troszkę podnosisz ..atmosferę
w 1 piszesz ,że Twoja Żona -partnerka nie zdała egzaminu -Twoje życie legło
w Kolejnym rozwijasz temat i dajesz nam informacje ,że w zeszłym Roku BYŁO PODOBNIE -ale ...wybaczyłes
(zastanawiam się jak to jest możliwe aby w dzisiejszych czasach gdzie kolejki sa na 12-18 miesiecy byc w ciagu !!!!roku na kuracji ..troszke koloryzujesz !)
Natomiast w ostanim przestrzegasz aby ..nie zdradzać
Kolejna sprawa wątkowi dałeś Tytuł ..TEST czy jest to test teoretyczny dla forumowiczów aby zabrali glos n/t Problemu Zdrada W Sanatorium ??
Uważam - Jest to moja opinia ,że poprostu nie obrażając troszkę koloryzujesz dodatkowo info n/t dzieci tak ona jak i on maja po 3 i Ona sie ujawnia
Ja Osobiscie NIEWIERZE w tą Historyjke !!!
forumowicz

Test na kuracjuszach dobre! a co do wyjazdów ,to ja np jeżdżę co pół roku,ale tylko prywatnie kolego! więc nie musi się czekać 18 miesięcy,3 razy składałem wniosek do NFZ ,i 3 razy zrezygnowałem z wyjazdu,trzeba mieć niezłe plecy w funduszu żeby dopasować termin i miejsce gdzie chce się jechać
ODPOWIEDZ