test
test
-
forumowicz
Re: test
-
marika
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 gru 2011 18:13
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 7
-
forumowicz
Czy romans rozdzieli dwoje ludzi po latach ,to tylko zależy od ich dojrzałości emocjonalnej,kultury osobistej ,traktowania życia poważnie ,lub mniej poważnie.
Emocje Darku są złym doradcą ,szczególnie w takich chwilach ,postąpisz jak zechcesz ,to Twoje ,Wasze życie,ale do życia trzeba też dojrzeć .
Być może zabrakło tego Twojej żonie ,ale czy to zaraz powód by wszystko przekreslić ,zniszczyć.............A dzieci ? ich spokój i rozwój ? nic dla Was nie znaczą? A ty jesteś taki nieskazitelny? Hm .nie mnie to osadzać ,natomiast życzę rozwagi ,ochłonięcia ,przemyślenia a zonie no cóż , niech nie bawi się zabawkami ,jak ie wie do czego służą.
Pozdrawiam ciepło
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
czytając kolejne Twe posty troszkę podnosisz ..atmosferę
w 1 piszesz ,że Twoja Żona -partnerka nie zdała egzaminu -Twoje życie legło
w Kolejnym rozwijasz temat i dajesz nam informacje ,że w zeszłym Roku BYŁO PODOBNIE -ale ...wybaczyłes
(zastanawiam się jak to jest możliwe aby w dzisiejszych czasach gdzie kolejki sa na 12-18 miesiecy byc w ciagu !!!!roku na kuracji ..troszke koloryzujesz !)
Natomiast w ostanim przestrzegasz aby ..nie zdradzać
Kolejna sprawa wątkowi dałeś Tytuł ..TEST czy jest to test teoretyczny dla forumowiczów aby zabrali glos n/t Problemu Zdrada W Sanatorium ??
Uważam - Jest to moja opinia ,że poprostu nie obrażając troszkę koloryzujesz dodatkowo info n/t dzieci tak ona jak i on maja po 3 i Ona sie ujawnia
Ja Osobiscie NIEWIERZE w tą Historyjke !!!
-
forumowicz