wyjeżdżam w maju do sanatorium Brystol Kudowa Zdrój, może ktoś był w tym sanatorium i podzieli się ze mną opinią szczególnie chodzi mi o zabiegówkę???
Sanatorium Brystol Kudowa Zdrój
-
anna bernadeta
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 14 kwie 2012 14:49
Sanatorium Brystol Kudowa Zdrój
wyjeżdżam w maju do sanatorium Brystol Kudowa Zdrój, może ktoś był w tym sanatorium i podzieli się ze mną opinią szczególnie chodzi mi o zabiegówkę???
Re: Sanatorium Brystol Kudowa Zdrój
Na pewno wrócisz zadowolona,zapomniałabym obok sanatorium jest fajny basen.
Przyjemności
-
anna bernadeta
- Nowy Kuracjusz

- malwa
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 paź 2009 02:05
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 3
miłego pobytu!
-
anna bernadeta
- Nowy Kuracjusz

Re: Sanatorium Bristol Kudowa Zdrój
Mogę Ci podpowiedzieć na dzień dzisiejszy,że już zarezerwowałam sobie pokój jedynkę z balkonem z widokiem na park zdrojowy , z rezerwacją nie ma żadnych problemów, oczywiście jeżeli Cię jedynka interesuje.Pozdrawiam Ania
Sanatorium super. Oceniam na 6. Bardzo miły i profesjonalny personel, świetna baza zabiegowa, przepyszna kuchnia, ekstra pokoje , doskonały KO- wiec ,który organizuje wiele wycieczek oraz imprezy integracyjne po prostu tutaj nie można sie nudzić. W sanatorium jest kawiarnia w której można się pobawić, potańczyć..... i mile spędzić czas.
Wszystko na najwyższym poziomie i do niczego nie można sie "przyczepić". Piękna okolica jest wiele miejsc do spacerów, a także jest co zwiedzać.
Można też powędrować na czeską stronę , zrobić zakupy i napić się piwka z soczkiem.
Gorąco polecam BRISTOL
- malwa

Graszka, dzięki za opinię,okolicę znam, ale warunki sanatoryjne nie i dlatego byłam ciekawa. Po tych relacjach jestem pewna, że będzie fajnie.
Pozdrawiam!
- malwa

Pozdrawiam:)