Sanatorium Brystol Kudowa Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
anna bernadeta
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 kwie 2012 14:49

Sanatorium Brystol Kudowa Zdrój

Post autor: anna bernadeta »

Witam !
wyjeżdżam w maju do sanatorium Brystol Kudowa Zdrój, może ktoś był w tym sanatorium i podzieli się ze mną opinią szczególnie chodzi mi o zabiegówkę??? :D Anna
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Re: Sanatorium Brystol Kudowa Zdrój

Post autor: Anka »

Witaj!Byłam w tym sanatorium 2010 roku warunki bytowe super na zabiegi też nie mogłam narzekać nawet masaż ręczny był na NFZ niepłatny co prawda 10 minutowy ale zawsze.Można było zasugerować lekarzowi jakie zabiegi poleca Twój lekarz prowadzący.Co do wyżywienia to nie było żadnych diet,ale na ilość i jakość nie można było narzekać.Jeden jedyny mankament to Kaowiec i jednocześnie Pan sprzedający w kiosku odnosiło się wrażenie ,że jest tam za karę.Dużo wycieczek.
Na pewno wrócisz zadowolona,zapomniałabym obok sanatorium jest fajny basen.
Przyjemności :)
anna bernadeta
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję bardzo za obszerne wyjaśnienia na moje pytanie. Myślę,że będę zadowolona z zabiegów i pobytu w pięknej części Polski pora roku jest też wspaniała. Pozdrawiam Ania :)
Awatar użytkownika
malwa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 paź 2009 02:05
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: malwa »

Anna-Bernadeta, po powrocie napisz o wrażeniach, będą dla mnie bardzo aktualne, bo ja jadę w czerwcu ;)
miłego pobytu!
anna bernadeta
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: Sanatorium Bristol Kudowa Zdrój

Oczywiście napiszę.... ja będę do 17 czerwca może jeszcze nasze turnusy się zazębią?
Mogę Ci podpowiedzieć na dzień dzisiejszy,że już zarezerwowałam sobie pokój jedynkę z balkonem z widokiem na park zdrojowy , z rezerwacją nie ma żadnych problemów, oczywiście jeżeli Cię jedynka interesuje.Pozdrawiam Ania
Awatar użytkownika
graszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2012 11:23

Post autor: graszka »

Witam wszystkich zainteresowanych wyjeżdżających do BRISTOLU,
Sanatorium super. Oceniam na 6. Bardzo miły i profesjonalny personel, świetna baza zabiegowa, przepyszna kuchnia, ekstra pokoje , doskonały KO- wiec ,który organizuje wiele wycieczek oraz imprezy integracyjne po prostu tutaj nie można sie nudzić. W sanatorium jest kawiarnia w której można się pobawić, potańczyć..... i mile spędzić czas.
Wszystko na najwyższym poziomie i do niczego nie można sie "przyczepić". Piękna okolica jest wiele miejsc do spacerów, a także jest co zwiedzać.
Można też powędrować na czeską stronę , zrobić zakupy i napić się piwka z soczkiem.
Gorąco polecam BRISTOL
Awatar użytkownika
malwa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Anna Bernadeta, w takim razie ja Ciebie zmieniam, bo zaczynam 18 czerwca i też już mam rezerwację 1 os. pokoju z widokiem na park :lol:
Graszka, dzięki za opinię,okolicę znam, ale warunki sanatoryjne nie i dlatego byłam ciekawa. Po tych relacjach jestem pewna, że będzie fajnie.
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
malwa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

i było fajnie :) jestem zadowolona w 100%, dopisała pogoda, fajne towarzystwo i wszystko co powinno dopisać w sanatorium.
Pozdrawiam:)
ODPOWIEDZ