MIĘDZYWODZIE 1 czerwca PERŁA

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
uzytkownik99
Na forum od: 21 maja 2024 21:47
Oddział NFZ: Śląski

MIĘDZYWODZIE 1 czerwca PERŁA

Post autor: uzytkownik99 »

Dzień dobry.
Wybieram się samochodem osobowym z okolic Katowic 1 czerwca 2024 r. do Międzywodzia na turnus od 2 czerwca 2024.
Chętnie zabiorę ze sobą 2 osoby. Odbiór z Katowic lub na trasie: Opole, Wrocław, Gorzów Wielkopolski.
Osoby zainteresowane transportem proszę o kontakt w odpowiedzi :)
Pozdrawiam
Dyzio23
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 kwie 2024 10:57
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: MIĘDZYWODZIE 1 czerwca PERŁA

Post autor: Dyzio23 »

Witam.
Ja zaczynam od 30.06 :)
Proszę o opinię w trakcie pobytu :)
Zoya777
Na forum od: 25 maja 2024 09:53
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: Zoya777 »

Witam😀 ja również 30.06
oborniczanka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2019 18:37
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: oborniczanka »

Ośrodek bardzo brzydki , ale blisko do morza. Zabiegi takie sobie, jedzonko smaczne. W okresie letnim każdy milo może spędzić czas. Aktualnie jestem na turnusie :lol:
Dyzio23
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 kwie 2024 10:57

Post autor: Dyzio23 »

To brzmi mało zachęcająco 😎 ale dla rehabilitacji i morza przez 24 dni myślę, że warto spróbować tego doświadczenia w tym obiekcie 😅
[BasiaZ]
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2023 22:39

Post autor: [BasiaZ] »

Wielkim plusem jest bliziutko do morza a baza zabiegowa też nie najgorsza. Byłam tam w tamtym roku i chciala bym jeszcze tam wrócić. Jedzenie bardzo pyszne, jest gdzie też spacerować
zuza-zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2017 13:08
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: zuza-zuza »

uzytkownik99 pisze: 23 maja 2024 21:25 Dzień dobry.
Wybieram się samochodem osobowym z okolic Katowic 1 czerwca 2024 r. do Międzywodzia na turnus od 2 czerwca 2024.
Chętnie zabiorę ze sobą 2 osoby. Odbiór z Katowic lub na trasie: Opole, Wrocław, Gorzów Wielkopolski.
Osoby zainteresowane transportem proszę o kontakt w odpowiedzi :)
Pozdrawiam
Kończysz swój turnus, podziel się najświeższymi informacjami.
michał
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 sty 2009 19:34
Staż sanatoryjny: 20

Post autor: michał »

Ja wymieniłem skierowania z tego Międzywodzia na Muszynę nie chciałem tam jechać nawet latem. Dziura totalna jak i ośrodek beznadziejny
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

Hejka, i uważasz że Muszyna nie aż taka "dziura",?..., fakt miejscowość całoroczna , a Międzywodzie letniskowa, a Ty jak to sam nazwałeś, i że dziura, dlaczego?...

Muszyna większa miejscowość i nie taka dziura.? od Międzywodzia?... Ja mam do Muszyny 3 h pociągiem, naokoło jedzie pociąg... Międzywodzie - dwie ulice jak szachownica, stragany, budki z jedzeniem, grile, restaurację i jeden kościół, ale morze i piasek i spacery, zdrowe powietrze, a najgorsze ito mogą być mprezy przy Perle - przy budce z piwem nocą.....i nie uważam, że aż gorzej tam, bo lubię morze..Co kto woli.Muszyne mogę mieć co weekend. Acha, oby komarów nie było w Międzywodziu, ale są wszędzie.... proszę napisz, Muszyna- czy tam jest dużo lepiej? .. W Koronie czy tu poniżej w obiekcie?...trzy ogrody sensoryczne, wieża widokowa i chodzenie w górę i w dół,jak ktoś ma zdrowe nogi i chodzenie po szlakach pasuje, to ok...ewentualnie wyjazd do Krynicy ale podobnie i z Międzywodzie można wyjechać do innych miejscowości - do Dziwnowa...
Jestem otwarta, napisz, jak uważasz? ..
Serdecznie pozdrawiam.
michał
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 sty 2009 19:34
Staż sanatoryjny: 20

Post autor: michał »

Dla mnie Dolina Popradu bardziej atrakcyjniejsza niż jakieś tam Międzywodzie.
Muszyna jest miejscowością uzdrowiskową i ma swoje walory uzdrowiskowe natomiast Międzywodzie nie i nic tam nie ma poza morzem a okolice nie ciekawe. Jednym słowem wielkie zadupie i nie chce go oglądać ani się tam leczyć.
Jak co komu pasuje!!!!!!
ODPOWIEDZ