Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry.
Wybieram się samochodem osobowym z okolic Katowic 1 czerwca 2024 r. do Międzywodzia na turnus od 2 czerwca 2024.
Chętnie zabiorę ze sobą 2 osoby. Odbiór z Katowic lub na trasie: Opole, Wrocław, Gorzów Wielkopolski.
Osoby zainteresowane transportem proszę o kontakt w odpowiedzi
Pozdrawiam
Ośrodek bardzo brzydki , ale blisko do morza. Zabiegi takie sobie, jedzonko smaczne. W okresie letnim każdy milo może spędzić czas. Aktualnie jestem na turnusie
Wielkim plusem jest bliziutko do morza a baza zabiegowa też nie najgorsza. Byłam tam w tamtym roku i chciala bym jeszcze tam wrócić. Jedzenie bardzo pyszne, jest gdzie też spacerować
uzytkownik99 pisze: 23 maja 2024 21:25
Dzień dobry.
Wybieram się samochodem osobowym z okolic Katowic 1 czerwca 2024 r. do Międzywodzia na turnus od 2 czerwca 2024.
Chętnie zabiorę ze sobą 2 osoby. Odbiór z Katowic lub na trasie: Opole, Wrocław, Gorzów Wielkopolski.
Osoby zainteresowane transportem proszę o kontakt w odpowiedzi
Pozdrawiam
Kończysz swój turnus, podziel się najświeższymi informacjami.
Hejka, i uważasz że Muszyna nie aż taka "dziura",?..., fakt miejscowość całoroczna , a Międzywodzie letniskowa, a Ty jak to sam nazwałeś, i że dziura, dlaczego?...
Muszyna większa miejscowość i nie taka dziura.? od Międzywodzia?... Ja mam do Muszyny 3 h pociągiem, naokoło jedzie pociąg... Międzywodzie - dwie ulice jak szachownica, stragany, budki z jedzeniem, grile, restaurację i jeden kościół, ale morze i piasek i spacery, zdrowe powietrze, a najgorsze ito mogą być mprezy przy Perle - przy budce z piwem nocą.....i nie uważam, że aż gorzej tam, bo lubię morze..Co kto woli.Muszyne mogę mieć co weekend. Acha, oby komarów nie było w Międzywodziu, ale są wszędzie.... proszę napisz, Muszyna- czy tam jest dużo lepiej? .. W Koronie czy tu poniżej w obiekcie?...trzy ogrody sensoryczne, wieża widokowa i chodzenie w górę i w dół,jak ktoś ma zdrowe nogi i chodzenie po szlakach pasuje, to ok...ewentualnie wyjazd do Krynicy ale podobnie i z Międzywodzie można wyjechać do innych miejscowości - do Dziwnowa...
Jestem otwarta, napisz, jak uważasz? ..
Serdecznie pozdrawiam.
Dla mnie Dolina Popradu bardziej atrakcyjniejsza niż jakieś tam Międzywodzie.
Muszyna jest miejscowością uzdrowiskową i ma swoje walory uzdrowiskowe natomiast Międzywodzie nie i nic tam nie ma poza morzem a okolice nie ciekawe. Jednym słowem wielkie zadupie i nie chce go oglądać ani się tam leczyć.
Jak co komu pasuje!!!!!!