Eskulap Rymanów Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
wiesio63xyz
Na forum od: 03 sie 2024 09:17
Oddział NFZ: Podkarpacki

Eskulap Rymanów Zdrój

Post autor: wiesio63xyz »

Witam wszystkich !!!
Właśnie wróciłem z turnusu rehabilitacyjnego w Sanatorium Eskulap w Rymanowie Zdroju i na bieżąco pragnę podzielić się opinią z mojego pobytu.
A należał on do bardzo udanego i pozwolił mi na znaczne podreperowanie zdrowie. A wiadomo ono jest najważniejsze.
W sanatorium panuje dobra organizacja, na każdym kroku widać ład i porządek. Zabiegi mają na najwyższym poziomie i są bardzo zróżnicowane.
Ale największe wrażenie zrobiła na mnie profesjonalna opieka lekarska. Minimum dwa razy w tygodniu odbywały się konsultacje lekarskie, bardzo pomocne w procesie leczenia. Moim lekarzem prowadzącym był dr n. med. [], którego polecam. Wysoka kultura osobista , taktowność i empatia. Do tego niezwykle skromny i oddany swojej pasji niesienia pomocy dla wszystkich pacjentów.
Na koniec polecam wszystkim wyjazd do Sanatorium Eskulap w Rymanowie zdroju.
Ostatnio zmieniony 07 sie 2024 21:45 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono tutuł; usunięto dane osobowe
ODPOWIEDZ