Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam serdecznie może ktoś był w sanatorium Wrzos w Ciechocinku? Jakieś pomocne opinie? Będę wdzięczna a może Ktoś się wybiera na turnus od 8 października do tego sanatorium? Było by miło. Ja jadę z odziału Zielona Góra. Basia
Byłem tam trzy razy, ale zawsze pobyty komercyjne więc nie wiem czy moja opinia byłaby pomocna. Jak byś miała jakieś pytania to służę, ale na początek strona internetowa tam jest i galeria i podstawowe informacje
Barbusia pisze: 24 wrz 2024 17:27
Witam serdecznie może ktoś był w sanatorium Wrzos w Ciechocinku? Jakieś pomocne opinie? Będę wdzięczna a może Ktoś się wybiera na turnus od 8 października do tego sanatorium? Było by miło. Ja jadę z odziału Zielona Góra. Basia
Basiu, jesteś już ponad tydzień we WRZOSIE to może podzielisz się z nami pierwszymi wrażeniami z pobytu w tym sanatorium?
Basia już dawno wróciła , może jeszcze coś napisze , chyba , że należy do tych osób , które tylko pytają przed wyjazdem , a po powrocie nic od siebie nie wnoszą .
Gienia jest taj jak piszesz, bo Barbusia jest już 6 lat na forum i ma 14 postów na koncie, czyli wychodzi na to, że przed wyjazdem wchodzi na forum, chce się dowiedzieć czegoś o obiekcie do którego jedzie i następuje grobowa cisza.
Ja już takim osobom nie udzielę żadnej informacji. Na sławnym fejsbuku niech szukają wiadomości.