Ciechocinek "WRZOS"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Barbusia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2018 19:24

Ciechocinek "WRZOS"

Post autor: Barbusia »

Witam serdecznie 🤗może ktoś był w sanatorium Wrzos w Ciechocinku? Jakieś pomocne opinie? Będę wdzięczna 🤗a może Ktoś się wybiera na turnus od 8 października do tego sanatorium? Było by miło. Ja jadę z odziału Zielona Góra. Basia 😊
Awatar użytkownika
endy56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lis 2022 18:47
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 10

Re: Ciechocinek "WRZOS"

Post autor: endy56 »

Byłem tam trzy razy, ale zawsze pobyty komercyjne więc nie wiem czy moja opinia byłaby pomocna. Jak byś miała jakieś pytania to służę, ale na początek strona internetowa tam jest i galeria i podstawowe informacje
mrozen
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2023 08:11
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: mrozen »

Barbusia pisze: 24 wrz 2024 17:27 Witam serdecznie 🤗może ktoś był w sanatorium Wrzos w Ciechocinku? Jakieś pomocne opinie? Będę wdzięczna 🤗a może Ktoś się wybiera na turnus od 8 października do tego sanatorium? Było by miło. Ja jadę z odziału Zielona Góra. Basia 😊
Basiu, jesteś już ponad tydzień we WRZOSIE to może podzielisz się z nami pierwszymi wrażeniami z pobytu w tym sanatorium?
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 183 razy
Podziękowano: 110 razy

Post autor: GIENIA »

Basia już dawno wróciła , może jeszcze coś napisze , chyba , że należy do tych osób , które tylko pytają przed wyjazdem , a po powrocie nic od siebie nie wnoszą . :?
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 60 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: zbigniew165 »

Gienia jest taj jak piszesz, bo Barbusia jest już 6 lat na forum i ma 14 postów na koncie, czyli wychodzi na to, że przed wyjazdem wchodzi na forum, chce się dowiedzieć czegoś o obiekcie do którego jedzie i następuje grobowa cisza.
Ja już takim osobom nie udzielę żadnej informacji. Na sławnym fejsbuku niech szukają wiadomości. :roll:
ODPOWIEDZ