Długopole Zdrój

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Malgo234
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 wrz 2024 09:37

Długopole Zdrój

Post autor: Malgo234 »

Dzień dobry,
Z NFZ otrzymałam przydział - właśnie - do Długopole Zdrój. I w związku z tym mam kilka pytań. Będę wdzięczna, jeśli ktoś dzieli mi odpowiedzi.
1. Pobyt mam na przełomie listopada i grudnia. Z tego, co sprawdziłam na mapie to jest mała wioska, a w listopadzie robi się szybko ciemno. Czy w związku z tym tam nie ma możliwości spacerowania po bezpiecznych, oświetlonych dróżkach?
2. Długopole Zdrój znajduje się w Kotlinie Kłodzkiej niedaleko Kłodzka oraz Nysy Zdrój. Czy w związku z obecną sytuacją powodziową to dobry pomysł, żeby tam jechać - nagłaśniają w mediach, że na terenach popowodziowych mogą roznosić się zarazki.
3. Czy to prawda, że nie można sobie wcześniej zarezerwować pokoloru jednoosobowego - tak powiedziała mi pani w dyżurce jak zadzwoniłam do tego szpitala uzdrowiskowego?
4. O właśnie i jaka jest różnica między sanatorium, a szpitalem uzdrowiskowy?
5. Czy to prawda, że Plus ma kiepski zasięg i trzeba wychodzić przed sanatorium, żeby móc porozmawiać przez telefon?
Dziękuję bardzo i pozdrawiam :)
Małgi
Malgo234
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: Długopole Zdrój

Mój post dotyczy szpitala uzdrowiskowego Mieszko Pozdrawiam 🙂
Wybo+456
Na forum od: 09 paź 2024 13:02
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Wybo+456 »

Witam. Również "Mieszko" w Długopolu. Termin 14.11 do 5.12. Trochę to trwało. Przekopałam masę postów o sanatorium. Znalazłam ciekawe wpisy. Mogę jakoś podesłać na priv.
Malgo234
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam:) dziękuję, na priv, czyli na maila, tak?
Na początku trudno mi się było połapać tutaj na tym forum...
Mój mail to
monika.[email].pl
Trochę też już poczytałam, ale mało jest takich bieżących komentarzy, świeżych 2024, prawda?
Pozdrawiam 🙂
Malgo234
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Nie wiem dlaczego zniekształciło mojego maila
Monika.[email].pl
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: Dzia_dek »

Malgo234 priv to wiadomość prywatna i tam powinnaś wysłać swój adres e-mail.
Na ogólnym forum nie podajemy numeru telefonu i adresu swojej poczty.
Pod nickiem Wybo+456; pod nazwa oddziału NFZ jest taki mały dymek z trzema kropkami,
klikasz i pokaże Ci się kolejny dymek "wyślij prywatną wiadomość", klikasz i tam w wiadomości
wpisz swój adres e-mail i wyślij. Wybo+456 nie będzie mogła wysłać takiej wiadomości do Ciebie
ponieważ musi mieć napisane min. 5 postów na forum. W tym momencie może skorzystać tylko
ze swojej poczty.
ODPOWIEDZ