SANATORIUM UZDROWISKOWE"PRZY TĘŻNI" W INOWROCŁAWIU 2025-01-07 - 2025-01-28

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9

SANATORIUM UZDROWISKOWE"PRZY TĘŻNI" W INOWROCŁAWIU 2025-01-07 - 2025-01-28

Post autor: Pancernz »

Witam wcześniejszy wyjazd do Szczawnicy musiałem zrezygnować, ten nowy NFZ dał znacznie bliżej na szczęście .Nigdy w Inowrocławiu nie byłem więc chyba będzie ok
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: SANATORIUM UZDROWISKOWE"PRZY TĘŻNI" W INOWROCŁAWIU 2025-01-07 - 2025-01-28

Ktoś może pomóc w temacie stary jak świat parking w tym zacnym mieście bo koło sanatorium życzą sobie kilkaset zł chyba z 500 :D ,szukam na miejskim tam chyba koło 150 ale nie wiem gdzie zostawić auto ,jest jeszcze opcja b dojazd komunikacją no zobaczymy.
Awatar użytkownika
phoenix
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 lis 2010 05:39
Staż sanatoryjny: 25

Post autor: phoenix »

Wszystko zależy jakie masz auto pod względem wartości. Poszukaj na mapie ul. Bocznej to jest ulica na obrzeżach parku zdrojowego tam parkowałem na dzień, parking był bezpłatny, wjazd od ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza Jak jest teraz nie wiem.
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wartość auta żadna niemal hehe prawie 20 letnia corsa ale na poważnie tak widziałem ten parking mi już nie chodzi,żeby był bezpłatny nawet ale żeby było tanio i bezpiecznie ,napisałem pytanie do biura SPP w Inowrocławiu abonament 150 zł (chyba ) i auto pilnowane w ich siedzibie że tak powiem ,teraz czekam jak to przedpłacić i upewnić się co i jak no ale 3 km od sanatorium ,cóż pieszo nie problem ale z torbami to chyba się jakiegoś ubera wezwie,dzięki za sugestie zawsze to cos:)
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam ,trochę było zachodu z załatwianiem parkingu ale napisze co i jak może się komuś przyda .Warto kilka tygodni wcześniej przed przyjazdem jak ja załatwić sprawę online . Napisałem do miejskiego wydziału ZRP w Inowrocławiu maila(dodzwonić się nie mogłem) z pytaniem co i jak mam zrobić odpisano co następuje
Przy wpłacie pieniędzy na konto trzeba im odesłać potwierdzenie dokonania opłaty plus wypełnione pismo (którego nie ma na stronie ,podesłano mi je na maila mam skan jak by co)tam wypełniamy je tj dane auta ,swoje dane i czas parkowania . W kolejnym dniu w mailu zwrotnym przysyłają do wydruku karnet który należy po przyjeździe wystawić na przedniej szybie .Oczywiście upoważnia on do parkowania na miejskich parkingach nie prywatnych itd .Myślę ,że to duże ułatwienie do tego że po przyjeździe na miejscu bez tego wcześniejszego załatwiania i tak byśmy musieli minimum za dobę zapłacić a potem i tak pełną opłatę za karnet (chyba że komuś to obojętne) .Ciekawe że na stronie ZRP jest cennik za 21 dni chyba 130 czy 120 zł powyżej 21 dni 140 zł ale i tak kazano mi wpłacić 150 zł ,wiec warto pytać żeby potem wszystko grało jak trzeba ,może to się komuś kiedyś przyda ,pozdrawiam
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No dobra jutro zaczynam pakowanie wstępne ,czas powoli na wyjazd i zbieranie kasy na ten cel :D ,zawsze piszę opinie po powrocie ,więc będzie i tym razem :)
moderator
Moderator
Na forum od: 19 cze 2013 09:12
Podziękował: 27 razy

Post autor: moderator »

Dalszy ciąg, czyli opinie przeniosłem do działu Oceń sanatorium, tu
viewtopic.php?t=29135
ODPOWIEDZ