wyjazd do sanatorium MSWIA

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
piotr1955
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2020 14:44

wyjazd do sanatorium MSWIA

Post autor: piotr1955 »

Witam od 7-01-2025 do 28-01 25 wyjazd do sanatorium MSWIA Kołobrzeg .gdyby ktoś jechał w tym terminie do Kołobrzegu swoim samochodem z okolic Lublina chętnie bym się zabrał .dołorzę się do paliwa mogę być kierowsą
Awatar użytkownika
Romanek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2023 07:49
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Re: wyjazd do sanatorium MSWIA

Post autor: Romanek »

Mam Arkę w tym terminie ale z dolnego Śląska niestety ale przez sentyment zajrzę do mswia pierwszy raz tam byłem
... Wieku temu a napewno w latach 90 ubiegłego... I niezmiennie grają na zakończenie wieczornych terapii pieśń niewolników...
piotr1955
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2020 14:44

Re: wyjazd do sanatorium MSWIA Kołobrzeg

Post autor: piotr1955 »

Witam Romanek morze kilka słów o MSWIA .zapraszam Cię do Ikara na tańce .wypijemy po piwie będę tam każdego dnia
Awatar użytkownika
Romanek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2023 07:49
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Re: wyjazd do sanatorium MSWIA

Post autor: Romanek »

Piotrze mswia czy posejdon który jest obok 30 lat temu to były zupełnie inne ośrodki... Standardy powoli się zmieniają... Bardzo powoli :? :cry: ale jednak standard się poprawia mam nadzieję, że za dziesięć.. dwadzieścia lat... Ale wracając do tematu szlachetny trunek w Ikarze to tak w połowie drogi.... No chyba, że Ikar obok Arki :D ale jak pamiętam to w nowym Ikarze smetnie jakoś i wszyscy mówią innym językiem. Ciekaw jestem czy w Arce czasami muzyki nie zapodaje Marek Sierocki jak dekadę temu🤗
ODPOWIEDZ