Wieniec Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
wujcik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2023 17:44
Oddział NFZ: Śląski

Wieniec Zdrój

Post autor: wujcik »

Moja opinia o Wieniec Zdrój jest tragiczna. Przebywałem w wrześniu,turnus NFZ i odradzam więcej moja noga tam nie pozostanie. Właściciel nastawił się na ilość a nie jakość co dobitnie odbija się na kuracjuszach. Dziwię się że jeszcze nie wpadł na pomysł wstawienia piętrowych łóżek to zamiast 1500 miałby 3000 kuracjuszy. Ogrodzić i postawić budkę wartownicza i byłby koszary wojskowe. Stołówkę wojskową już ma sztucce kuracjusz pobiera sam razem z drugim daniem i kompotem i zasiądą do talerza zimniej zupy. Tyle pomidorów i sałaty to ja w życiu przez trzy tygodnie nie zjadłem. Zabiegi pierwszy o 7 dmej 10 a ostatni o 17tej 40 . Podjeżdża domnie wiekowa kuracjuszka z chodzikiem balonikiem i pyta gdzie ma kolejny zabieg i o której. Przeglądając jej kartę zabiegową tłumacze jej że ma za pięć minut w Tęczy a obecnie jest w Jutrzence a w jej stanie dotarcie na zabieg zajmie jej pół godziny. Jakim trzeba być .
wujcik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2023 17:44
Oddział NFZ: Śląski

Re: Wieniec Zdrój

Post autor: wujcik »

Sku.... Posyłając osobę z problemem komunikacyjnym do W-Z gdzie zabiegiem są w promieniu 300metrow .
ODPOWIEDZ