Perla Baltyku Kolobrzeg 22.o4-15.05.2025

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Lidia452
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2015 21:18
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Perla Baltyku Kolobrzeg 22.o4-15.05.2025

Post autor: Lidia452 »

Czy ktos moze tez jedzie od 22.04- 15.05 do Perly ?
Ucieszy mnie kazda informacja o tym obiekcie. Czy tylko sa pokoje 3 osobowe ? Nadal jest taki duzy problem z windami?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 31 razy

Re: Perla Baltyku Kolobrzeg 22.o4-15.05.2025

Post autor: Dzia_dek »

Lidio, myślę, że moja informacja raczej Ciebie nie ucieszy ponieważ dotyczy wind i problemów z nimi.
Nie są to sprawy techniczne bo pod tym kątem działają bez zastrzeżeń, ale jest ich za mało na taki
obiekt. Oprócz wielu kuracjuszy i gości "Perły" spory ruch generują odwiedzający kawiarnię "Widokówka"
na ostatnim piętrze. Nie raz trzeba odstać nawet dobrych kilka minut żeby skorzystać z tej "wygody".
Byłem w ub. r. /sierpień/ mieszkałem na ósmym piętrze i na dół korzystałem w 90% zejść ze schodów.
Szybciej, w ciszy i bez "atrakcji" zapachowych.
Lidia452
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2015 21:18
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Lidia452 »

Dzieki dzia_dek za odzew .No wlasnie czytalam ze duzo osob z zewnatrz korzysta z wind zeby dostac sie na 12 pietro.... i to powoduje problem
Osme to dla mnie duzo....z 5 moze by sie udalo :) jak cos to bede czekac na te winde. Napisz prosze czy Nfz ma jakies wyznaczone pietra czy
raczej daja jak popadnie. Dziekuje i pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: Dzia_dek »

Lidio byłem na pobycie hotelowym czyli typowy wypoczynek bez zabiegów więc nie mam aż tak precyzyjnej wiedzy
na temat przydziału pokoi dla kuracjuszy NFZ. Podczas rezerwacji w marcu ub. r. dowiedziałem się, że do VII piętra
włącznie kwaterowani są kuracjusze z Funduszu natomiast od VIII piętra w górę wszelakie pobyty komercyjne.
Jak będzie w tym roku? Dla mnie pokój, który otrzymałem był super. Duża dwójka do pojedynczego wykorzystania
z widokiem na południe, wyposażenie bez zastrzeżeń, łazienka trochę trąciła myszką, ale można było wytrzymać.
ODPOWIEDZ