Jestem tu od 7 maja. Przyjechałem dzien wczesniej , spałem w hotelu Dąbrówka ok.100m od Młynarza.Bardzo miły i przytulny pokoik 2 osobowy, z wielką szafą w przedpokoju no i ładna łazienką.W pokoju czajnik,kawa, herbata,szklanki, sztucce, lodóweczka, telewizor. Bardzo ciepło no i parking na jedna noc za darmo.Skoro świt o 6,30 stawiłem sie w Młynarzu. Panie do recepcji zjawiły sie o 7. Byłem juz 6 w kolejce . Dostałem poko 2 osobowy na 1 piętrze ale klucze dopiero przed 11/ W tym czasie byłem juz u pielegniarek i pani doktor.Z przydzielonych zabiegów jestem tak w 75% zadowolony. Kriokomora, wirówka na nogi, oklady borowinowe, prądy tens, 4 masaze klasyczne i 4 hydromasaże. gimnastyka na róznych tam sprzętach do wyboru i kranoterapia az 18 a nawet mozna w niedziele bez odbijania sie w systemie skorzystac 3 razy dziennie z oferowanych tam 4 wód mocno zachwalanych ale i dobrych bo dzisiaj juz spróbowałem,
Pokój jest naprawdę super, taki stylowy, 2 łózka, wygodne materace, biurko 2 stoliki, czajnik , talerzyki, i sztucce. Duzy przedpokój z taka duzą jak w Dabrócee szafą, z miejscem u góry na 3 walizki, wieszak z lustrem. ładna łazienka, telewizor którego nie wykupiłem za 85 złbo mam laptopa , jest darmowe wi-fi które działa ale ja mam swój router mobilny.Okna drewniane podwójne ale szczelne nie wieje , jest ciepło, grzejniki grzeja bo na zewnątrz słonecznie ale chłodno. Zaliczyłem dzisiaj 3 zabiegi i spacer z przewodnikiem po Zdroju ok 1,4 godz.
Korytarze i hole są na poziomie.Czysto i winda tez jest.
Stołowka przyjemna ,stoliki 4 osobowe, Sniadanie na stole, obiad podają nie stoi sie przy zadnym okienku.No i jedzenie jest naprawde bardzo dobre, smaczne,wędliny po 2-3 plastry , serteż dobry tez po 2 plastry,jakies warzywko do sniadania i kolacji. Obiad wczoraj i dzisiaj smaczny. Obiecałem sobie ze nie bede na miescie nic dojadac a zawsze to robiłem ale dam radę moze trochę zjadę / z wagą
Parking z tylu , w sumie mam pod moim oknem stac samochód tak sie udało wczoraj po otrzymaniu pokoju jeszcze przestawic auto , Miejsca sa numerowane. Tu była przykra niespodzianka bo poprzedni jeszcze turnus płacił 250 zł a ten od 8 maja juz 330 zł no ale nigdzie parkingi nie sa tanie , We Wrocławiu w ub. roku wołali 100 za dobe, w Krakowie 2 lata temu tez 100 za dobe płaciłem wiec niby tu jest nawet tanio.
Chcę powiedziec tym co pisali takie jakies nie pochlebne opinie o tym Młynarzu ze to co pisali to albo było dawno albo pisali nieprawdę.
Jest miło na kazdym kroku.