21 WSZUR w Busku Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
zbyszko61
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2024 16:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 22 razy
Podziękowano: 18 razy

21 WSZUR w Busku Zdrój

Post autor: zbyszko61 »

Właśnie wróciłem z Buska. Powiem tak, szpital na wysokim poziomie, pokoje często sprzątane, czyściutkie. Panie pokojowe miłe i uczynne. Ja miałem jedynkę więc już pełny komfort. Wyżywienie jak dla mnie bardzo dobre i wystarczająco dużo. Szpital nie robi podziałów na komercyjnych i NFZ wszyscy jedzą to samo. Zabiegi dobre solidnie wykonywane, panie i panowie mili i uprzejmi. Podsumowując, no nie ma się do czego doczepić :D Ale co by nie było tak słodko to powiem że dwa razy dzwoniłem do Pani która obsługuje pacjentów NFZ i w obu przypadkach pani nie była zbyt miła. W końcu zwróciłem jej uwagę że to ona jest dla mnie a nie ja dla niej :lol: No nie polubiliśmy się 8-) Ale to nic, może Pani miała złe dni. Jak będę miał okazję to chętnie tam wrócę :serce:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 26 razy

Re: 21 WSZUR w Busku Zdrój

Post autor: ewasz »

Dziękuję za opinię :D