Wilga Ustoń 13.07-03.08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MoniaMi
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 lip 2025 07:39

Wilga Ustoń 13.07-03.08

Post autor: MoniaMi »

Witam serdecznie 🙂 Przede mną mój wyjazd ze zwrotów na NFZ. Otrzymałam sanatorium Wilga w Ustroniu. Kogo spotkam na miejscu? A może ktoś jest i podpowie co nieco 😉 Ile kosztuje parking i do której maksymalnie mogę się tam stawić? Jest to niedziela- w niedzielę też jest lekarz? A może ktoś chce się ze mną zabrać jadę autem ze wschodniej okolicy Warszawy 😉 a i jeszcze jedno czy zabiegi z NFZ są w weekend,jeśli nie to czy jest możliwość wcześniejszego wyjazdu?
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 28 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: Wilga Ustoń 13.07-03.08

Post autor: grazynamackowiak »

Witam Monia :kwiat:
Kuracjusz Wilga ,rano przyjazd ,jak najwcześniej ,jedynka dzień wcześniej przyjazd .
Jedynki na poziomie -1 ,bez balkonu , obok kawiarni ,głośna muzyka ,dancingi . :)
Koszt parkingu 280 ,zł rezerwacja :)
Pokoje na NFZ ,małżeństwa 2 pokojowe ,sanatoryjni 3-4 pokojowe ,część sypialna i część wypoczynkowa . :o
Winda do piętra 4 ,póżniej schody .
Super baza zabiegowa Instytut Zdrowia 6 minut drogi . :)
Obecnie baza zabiegowa w remoncie ,zabiegi nie przeszkoda :)
W pokoju ,szklanki ,talerzyki ,sztućce ,ręczniki . :)
Wieczorny obchód pielęgniarki rozpoczynają 21 ;00 ,trzeba po przyjściu z imprezy zameldować się w gabinecie pielęgniarki ,nie robią problemu 8-)
Wycieczki ,liczne atrakcje ,jedzenie ,szału nie ma ,dobre :)
Lekarz zawsze jest w Instytucie Zdrowia ,w dniu przyjazdu kuracjuszy jest w Wildzie .
Zabiegi są jeszcze w dniu wyjazdu ,więc prosić lekarza ,żeby nie były w dniu wyjazdu .Rozpoczynałam kuracje ,jeszcze w tym samym dniu zabiegi .,Kuracja zadowalająca ,pozdrawiam. :kwiat:
ODPOWIEDZ