Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nie jadę do Wieńca. Jadę do Polanicy, ale chętnie mogę Ci cokolwiek powiedzieć. Byłem w Wieńcu w roku 2019 też z ZUS. Pozdrawiam
i życzę fajnego towarzystwa. Janek
Witam. Jutrzenka to moloch sanatorium położone ok. 4 km od Włocławka i wkoło w takim promieniu są tylko lasy.Warunki zakwaterowania są bardzo dobre . W pokojach nawet jest klimatyzacja.Na temat wyżywienia wypowiadałem się wcześniej. Poszukaj w okienku prawy górny róg. Zajęcia prowadzone przez miłe Panie. W obiekcie jest basen i dużo korytarzy w piwnicach, którymi można się poruszać nie wychodząc z budynku. Tańce są w dużej sali pod budynkiem trzeba o szczegóły zapytać w recepcji. W pokojach bardzo czysto.Pościel i ręczniki zmieniane w połowie turnusu. Przez cały turnus chodzisz z obrączką , która udostępnia wejście na stołówkę. Tyle z grubsza.Jeżeli jeszcze jesteś czymś zainteresowany to pisz. Basen wstęp za odpłatnością,chyba że gimnastyka w ramach zabiegów.
Parking w koło obiektu odpłatny.Do Włocławka kursują autobusy miejskie.Pozdrawiam i życzę udanego pobytu.Janek