Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Gienia, gdy by to nie był okres świąteczny, to by nas w Iwoniczu nie było, ale już od wakacji nigdzie nie ma wolnych turnusów świątecznych oczywiście w górach, bo nad morzem są i to w dobrych cenach.
Zależało nam na turnusie świątecznym i może uda się wyjechać, a rezerwacje mam od lipca br.
Mam przydział do sanatorium w Iwoniczu Zdr. od 12.03.2026. Mieszkam w Turku (wielkopolskie). Mam zamiar jechać własnym samochodem. Jeśli ktoś reflektuje to proszę o kontakt. Tel.606355338