Kto wybiera się do sanatorium Cegielski w Dąbkach?

Forum na temat leczenia sanatoryjnego dzieci. Można tu wymieniać swoje doświadczenia w tym zakresie. Serdecznie zapraszam.
moni@
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2012 20:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Kto wybiera się do sanatorium Cegielski w Dąbkach?

Post autor: moni@ »

Jadę z córką do sanatorium Cegielski w Dąbkach w okresie od 27 lipca do 17 sierpnia 2012 r. Jestem z Wielkopolski. Czy ktoś również wybiera się w tym samym terminie? 8-)
dora1
Na forum od: 21 maja 2012 14:26

Re: Kto wybiera się do sanatorium Cegielski w Dąbkach?

Post autor: dora1 »

Witaj, ja w terminie od 27.07-17.08.2012 mam skierownie do Cegielskiego. Nie wiem tylko czy nie zmienić ośrodka, poczytałam trochę opini o nim i jetem przerażona :(
moni@
Kuracjusz
Kuracjusz

Hej! Grunt to dobre nastawienie. Ja też naczytałam się wiele różnych opinii (pozytywnych również). Skąd jesteś?
moni@
Kuracjusz
Kuracjusz

Szukam kogoś kto jedzie w tym samym czasie do Dąbek. Ludzie piszcie...
AnnaM
Na forum od: 18 sie 2009 20:01

Post autor: AnnaM »

Witam...ja również wybieram się do Cegielskiego od 27.07-17.08.2012 (o ile szef da mi tyle urlopu), jestem ze Śląska...chętnie nawiąże wcześniejszą znajomość...a może znacie opinie od jakiś swoich znajomych....Pozdrawiam
moni@
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj AnnaM !
Fajnie, że się odezwałaś. Ja też miałam obawy, że nie dostane urlopu, ale jakoś się udało...
Jedziesz z córką czy z synem? Moja córunia ma 6 lat. Jeśli chcesz to możemy się poznać.
Mój e-mail: monika.[email].pl
POzdrawiam i czekam na wieści.
agii82
Na forum od: 20 cze 2012 13:13

Post autor: agii82 »

Witam
czy ktoś się wybiera na turnus pociągiem z Poznania? Ja jestem z Głogowa, jadę z dwójką dzieci 4 letnich , może razem byłoby raźniej:) czekam na odpowiedzi i podaje numer gg 3746425
Aga
patrycjapamula
Na forum od: 22 cze 2012 09:06

Post autor: patrycjapamula »

Witam
Ja również jadę w tym terminie z dwoma córkami do Cegielskiego.Jadę z Zielonej Góry samochodem.W zeszłym roku byłam w Argentycie.Pokoje i sanatorium standard hotelu 3 ***, jedzenie bez żadnych rewelacji.O Cegielskim od mam , które były w nim w poprzednim sezonie wiem,ze standard raczej lichy,ale jedzenie , zabiegi ok.Bardzo boje się ze nie ma w pokojach prysznic y ,ale skoro są kibelki i umywalki to chyba nie tak tragicznie,tak się pocieszam.Do zobaczenia na miejscu.
agii82
Na forum od: 20 cze 2012 13:13

Post autor: agii82 »

Dziewczyny
grunt to dobre i pozytywne nastawienie, jedziemy tam głównie po to by naszym pociechom żyło sie lepiej:) reszta jakoś będzie . Do zobaczonka w Dąbkach
moni@
Kuracjusz
Kuracjusz

Hej dziewczyny!
Jakie nastroje przed wyjazdem? Aura jak na razie nie dopisuje, ale w końcu kiedyś musi być cieplutko :P
ODPOWIEDZ