Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czy ktoś może jedzie do Lądka Zdrój do 23 Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowego w czasie od 09.08.2012 do 01.09.2012 z rejonu wielkopolski? Może ktoś wie jak tam dojechać z miejscowości Ostrów Wlkp - za pomoc z góry dziękuję
Witaj.
Z tego co się orientuję masz pociąg bezpośrednio z Ostrowa do Kłodzka o godzinie 7.46. W Kłodzku będziesz o 11.25. Pociąg jedzie z Łodzi . A z Kłodzka masz autobusy . Numer na informację PKS - 703 402 802.
Pozdrawiam , życzę miłego pobytu. Lądek jest super.
Witam!
Wandziu serdecznie dziękuję za pomoc , też myślę że ten czas mile spędzę.
Onsl67 dostałam skierowanie z zus, będzie mi bardzo miło cię poznać, pozdrawiam.