Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jadę z NFZ - tu ; może ktoś podpowie co zrobić / jak załatwić można pokój 1 - osobowy ? Jak dzwoniłam to otrzymałam odpowiedz że nie ma wcześniejszej rezerwacji tak samo miała siostra a gdy przyjechała na miejsce trafiła do 4- osobowego pokoju . Obawiam się towarzystwa "+70"
Witaj jedynie co można zrobić przyjechać dzień wcześniej musisz zadzwonić do sanatorium i się zapytać czy można przyjechać wcześniej zazwyczaj tak opłata za 1 dobę ok
40 zł za to możesz sobie wybrać pokój. Pytałem czy nfz bo wiem że pojadę też do Świnoujścia zostało mi troszkę ponad 4tys na liście pozdrawiam
Bardzo dziękuje Tom za radę - zadzwonię i zapytam jak będzie można to pojadę dzień wcześniej aby nie być w towarzystwie wyznawców Ojca Dyrektora; ja dostałam skierowanie jak na liczniku miałam nr ok 1100 ; dokumenty składałam w sierpniu 2010 r. Chyba nie ma reguły jak oni wysyłają bo siostra miała 3300 osób przed sobą (inne województwo , składała dokumenty pół roku po mnie , kolejka przesuwała się dużo wolniej niż moja ) a właśnie zaczęła trzeci tydzień pobytu w Ciechocinku. Poprzednio byłam w sanatorium w 2005 tym razem nie będę tak długo czekać na kolejny wyjazd do "raju" . Jak wrócę to opiszę