Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam wszystkich,
Był ktoś może ostanio w sanatiorium Uzdrowisko Wieniec Zdrój " Zacisze-Hel"
Jeżeli tak proszę o opinie i wrażenia z pobytu :)
Jakie warunki, opieka medyczna - zabiegi, pokoje, jedzienie itp.
Będe wdzięczny za każdą odpowiedź :)
P.S
wybieram sie tam od 02.08.2012 , ktoś moze jedzie w tym samym czasie z Białegostoku, Warszawy?
Pozdrawiam
Witam serdecznie:)Ja byłem w Wieńcu Zdroju(mieszkam ok 15km)Jeśli chodzi o samo miejsce jest ok fakt lasy a do samego miasta ok 1,5km ale slepik na miejscu jest i miła obsługa!!!sam ośrodek super,miła obsługa jak i cała opieka lekarska!!!jedzenie cudowne bardzo mnie to zaskoczyło!!fakt spokój i cisza:( ale są wieczorki taneczne w budynku głównym i zawsze cudowne towarzystwo ale to już zależy od ciebie!!!pozdrawiam i miłego wypoczynku!!masz pytania pisz śmiało napewno odpowiem!!!
Witam! Jadę do Hutnika Wieniec Zdrój ....czy ktoś tam był ostatnio ...Wszystkie wiadomości na temat tego sanatorium mile widziane ,,,Pozdrawiam ....B....
poznanianka pisze:Witam! Jadę do Hutnika Wieniec Zdrój ....czy ktoś tam był ostatnio ...Wszystkie wiadomości na temat tego sanatorium mile widziane ,,,Pozdrawiam ....B....
cos chyba mało uczęszczane jest to sanatorium!?
zero opini, a jak są to negatywne
Znalazłam trochę pozytywnych ,,,Ale przeważnie opisują zachowanie kuracjuszy niż sam obiekt ....Wiem ze zabiegi są rzetelnie wykonywane ,Trzeba dochodzić ale to nie problem.Jesli chodzi o jedzenie to jest tam kuchnia gotują sami .Są też do wyboru różne diety .Czasami opisy kuracjuszy są mylne ...z uwagi na to że każdy ma inne podejście i czasami oczekuje rzeczy nie możliwych .To nie hotele z 5 gwiazdkami .Owszem można trafić do obiektu super wyremontowanego i z dobrym jedzeniem ...ąle sa to pojedyncze ośrodki większość budynków pamięta czasy 70 ...80 ....w których od lat nie przeprowadzano remontów .[wymoderowano link] ...Pozdrawiam.... B...
Ostatnio zmieniony 08 lip 2012 23:11 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:wymoderowano link