Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
dzien dobry wyjezdzam 10 wrzesnia z elblaga chcialabym sie dowiedziec czy jakas kobieta tez jedzie w tym terminie pociagiem to bylo by nam razniej i bylabym wdzieczna za opinie od osob ktore byly wyslane przez ZUS na turnus psychosomatyczny bo nie wiem jak to wyglada poniewaz jade 1 raz .Dzieki z gory .
witam, ja tez jade do Lądek Zdroj ale do szpitala TROJAN.
Jade pierwszy raz:) Na dzień dzisiejszy jade pociagiem z Katowic do Wrocławia i z Wrocławia do Kłodzka a pożniej Pks trzeba sobie radzic.
Cześć buziaczek wygodniej jechać PKS Kielce-Kudowa w Katowicach 10.20 w Kłodzku 15.00potem busem ok 15 złotych podajesz nazwę sanatorium i podwożą pod same drzwi.
drugi z autobus to Zakopane- Kudowa w Katowicach 13.20 w Kłodzku 17.45 a potem busem,ja jechałam tym z Katowic 10.20 na miejscu w sanatorium byłam ok godz 16.30,możesz sprawdzić na stronie PKS Katowice pozdrowienia
witam czekam na odpowiedz od kogos kto byl w sanatorium skierowany przez ZUS w ostatnim czasie na terapie psychosomatyczna chcialabym wiedziec jak to wyglada dzieki z gory pozdrawiam
Witam
Ja też jadę do Jubilata od 10.09 na turnus psychosomatyczny .W sanatoriach juz byłam ale na turnusie z zusu jeszcze nie .Ja pojade samochodem z gliwic .pozdrawiam moje gg 5559900 lub na maila [email].pl pozdrawiam
witam chcialam wszystkim zainteresowanym powiedziec jak jest na turnusie psychosomopatycznym .Wlasnie wrocilam z ladka zdroj mieszkalam w Jubilacie ,osrodek wspanialy pelny luz panie co drugi dzien sprzataja kelnerki na stolowce bardzo sympatyczne ,do jedzenia tez nie mam zastrzezen tylko jakims marudom moze cos nie pasowac,prosze pamietac ze najwazniejsze jest jaka grupe sami sobie utworzycie moja byla wspaniala tak sie ze soba zzylismy ze przy wyjezdzie byl jeden placz jak malolaty na koloni. Pamietajcie nie trzwba sie wstydzic jeden drugiego i chodzic na balety bo po kolacji to najlepsza rozrywka ,my chodzilismy w kazdy dzien polecam Kaprys tam grajek gra najlepiej a kto lubi rytmy lat 80 ,90 disco to polecam pod wyciagiem na pstragu i to jest najblizej gra tam Wiwaldi didzej i puszcza to co kto chce .Na zakonczenie powiem tylko tyle wrocilabym tam w kazdej chwili ale z ta sama ekipa. Pozdrawiam.