CRR KRUS w Iwoniczu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

CRR KRUS w Iwoniczu

Post autor: forumowicz »

Wyjeżdzam własnie z KRUSu i nikt się nie odzywa:( Turnus mam od 25 czerwca w Iwoniczu .
forumowicz

Re: KRUS

Witaj.
Jedziesz do Osrodka KRUS w Iwoniczu? To zazdroszczę, bo jest to najbardziej wypasiony budynek sanatoryjny w Iwoniczu. Chodziłam tam na basen i do kawiarenki. Nie wiem, jakie są tam warunki socjalne w pokojach, ale budynek i okolice recepcji to full- wypas:)
forumowicz

Hej
tak własnie jade do CRR w Iwoniczu i nikogo tu nie spotkałam więc mąz mnie odwiezie dwa dni wczesniej , pobedziemy w Iwoniczu na prywatnych kwaterach. a z powrotem moze poznam kogoś z kim będę mogła wrócić, bojak pisałma wcześniej z olsztyńskiego KRUSu jedzie 6 osób:)
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

ania 111 życzę dobrego wypoczynku w Iwoniczu :) , ciekawa jestem twoich wrażeń , ja czekam na dokumenty- mam obiecany turnus od 3 września. Super zabiegów i wspaniałego towarzystwa życzy tobie Bunia.
forumowicz

Właśnie wróciłam z turnusu :)wrazenia sa super. Zacznę od zabiegów ,naprawde dobre tylko ten chlor w basenie na jednych działał za mocno :(, no ale cóż widocznie takie sa wymogi). masaże podwodne , cieple okłady i ta nielubiana gimnastyka , która o dziwo bardzo plubiłam . dobrze tez się czułam po masażach ręcznych pierwszy raz w zyciu cos wspaniałego . Waruki w pokojach w normie miałam szczęscie mieskzac w studio 2 + 2 na ostatnim pietrze od zachodniej strony co przy tych panujących wtedy upałach było wprost rewelacyjne bo od strony wschodniej spać się nie dało. współczułam tez tym co mieszkali nad basenem do tego szumu urządzeń długo sie przyzwyczajali.Jedzenie dobre ale kto był głodny chodził do baru Na Górce ceny dostepne i smacznie .w Samaym budnynku KRUS jest malutka kawairenka u nas zamknięta w 3 tygodniu . ale obok naszego budynku jest Wisła i Górnik tak że rzuy beretem na tańce. Wiele osób polecało Krakowiaka i Klimat co moge o tych miejscach powiedzieć . W Krakowaiaku mało miejsca do siedzienia i tańczenia czyli kto pierwszy ten lepszy i muzyka mechaniczna.tańce w tygodniu do 22 sobota do 24 (cisza nocna o 22).wejscoiwki 5zł i sobota 10zł za dancing. W Klimacie miejsca więcej i mozna cos przekąsić ,wszystko pieknie tylko ta odległośc od ośrodka i ta wielka gora:))Na Tańcach w Górniku i Wiśle sama nie byłam ale warto się przejsc wszędzie jeżeli się zgra grupe taneczną wtedy jest przyjemniej.W ośrodku do dyspozycji jest stół do pingponga , piłkarzyków i bilard.Organizowane są wycieczki rózne np Węgry Miszkolec- baseny termalne , Tokaj -winnica z degustają wina. Runiny w Odrzykoniu z ogniskiem i tańcami,przepiękna wycieczka w Bieszczadyi nad Solinę. Wszystkiego dowiesz się na miejscu , bo jest biuro podrózy które to organizuje. W samaym Iwoniczu Zdroju w odbywaly sie imprezy w Plenerze . to juz chyba wszystko czym chciałam sie podzielić Mój turnus trwal od 25 czerwca do 15 lipca i za szybka się skończył. Pozdrawiam wszyskich ,ktorzy tez tam byli . Ania
ODPOWIEDZ