Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Również witam
Już Pani wcześniej odpowiedziałam Jadę do Perły i jeśłi nie znajdę towarzysza jazdy samochodem pewnie również wybiorę się innym środkiem transportu. Proszę napisać jakim autobusem Pani jedzie. Pozdrawiam
Witam,jest bezpośrednie połączenie z Warszawy Zachodniej do Ustki tylko radżę sobie przynajmniej 2 tyg.wcześniej zarezerwować bilet .A najlepiej wejść w stronę www e-podroznikpl i tam już wszystkie niezbędne informację o cenie i czasie podróży będzie
Witam:) nie wiem czy jest z Warszawy bezposredni autobus do Ustki bo ja jade z Zamoscia i jedzie on oczywiscie przez Warszawe ale do Ustki to kursuje tylko do konca sierpnia a od wrzesnia jedzie tylko do Słupska a z tamtąd do Ustki to juz ponoc niedaleko i jakims podmiejskim mozna dojechac bez problemu:)ja z Zamoscia wyjezdzam 9 wrzesnia o 18;50 i ten autobus jest w Słupsku rano przed 8..