Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam ! Czy Ktoś mógłby powiedzieć coś o tym miejscu ? Z pewnością jest to dobra baza by zwiedzić Kraków ale tak sam budynek ,zabiegi , warunki ? Czy ktoś był . Mało znane to uzdrowisko. Pozdrawiam wszystkich
Witam.Jestem akurat z tych stron.Duzo na ten temat nie mogę powiedzieć.Słyszałem ze zabiegi nie najgorsze.Budynek w ładnym spokojnym miejscu. Do Krakowa parę przystanków autobusowych.przystanek pod ośrodkiem.Jak tam sprawy rozrywkowe wyglądają tez nie wiem ale mogę się dowiedzieć.Przejeżdżam kolo ośrodka prawie co dziennie,jest tylko nie miły zapach ale to zdrowotny.
Witaj Kuracjuszu 61 Dziękuję za odpowiedź a za chęci przeprowadzenia wywiadu w stosownym temacie to już nie wiem jak dziękować Dostałam jednak cynk ,że bezpieczniej zmienić na coś innego, że tam nie bardzo a ponieważ w czasie muszę nieco wyjazd przesunąć - pewnie aż do stycznia to myślę o Polanicy lub pewniej Dusznikach bo Dusznik nie znam . Pozdrawiam sedecznie może kiedyś i ja będę mogła Ci coś podpowiedzieć
Witam
A ja byłam kilka razy ambulatoryjnie i mogę powiedzieć tylko dobre rzeczy, organizacja wspaniała, zabiegi odbywają się w nowym budynku, super siarka, borowina w nowoczesnych wannach; gimnastyka grupowa prowadzona sumiennie i profesjonalnie, poprostu polecam! A dodatkowo zwiedznie Krakowa prawie za darmo, a Kraków to, jak by nie było najpiękniejsze miasto Polski.
Pozdro.