Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
witam może ktoś podpowie gdzie najlepiej się udać do sanatorium po stabilizacji z przeszczepem odcinka piersiowego .Proszę o info mam skierowanie do Augustowa ale mam możliwość zmiany miejsca tylko gdzie ?? będę wdzięczna za inf.
Kasiu osoboście wybrałabym Gołdap. Byłam tam 3 lata temu i rehabilitacja tam jest na wysokim poziomie. Mają tam kriokomorę i basen. Może nie ma zbyt dużo rozrywek i sanatorium położone jest w lesie ale najważniejsza chyba jest rehabilitacja. Byłam też w Augustowie "Budowlani" i tamtejsze zabiegi nie umywają się do tych z "Witala" w Gołdapi. Warunki lokalowe też nie za ciekawe bo pok. 3 osobowe są bardzo małe zaleta to balkon no i ewentualnie widok na jezioro. W Augustowie zabiegi wykonywane są w drugim dudynku, a w Gołdapi tylko zabiegi wodne wymagają przejścia ok. 50 metrów do drugiego budynku. ZUS kwaterowany jest w "Witalu" w budynku głównym. Ale decyzja należy do Ciebie Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru
dziękuje bardzo za podpowiedź Pani z ZUS była tak miła że dała mi możliwość zmiany miejsca kazała mi się zastanowić dokąd chciała bym pojechać , Gołdap słyszałam o tym sanatorium ciekawe jak jest w Kudowa zdrój - zameczek gdzieś przeczytałam że tam też jest super . Jeszcze raz dziękuje
Kasia