Sanvit Iwonicz

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Sanvit Iwonicz

Post autor: Małgosia69 »

Witam wszystkich forumowiczów! :) Tydzień temu wróciłam Z Iwonicza z SANVITU . Iwonicz spokojny,sympatyczny,nieduży ,z klimatem. Sam Sanvit owszem troszkę na górce,ale bez problemu dalam sobie radę, ,dużo większe problemy miałam w ubiegłym roku w Lądku. Samo sanatorium: zabiegi na miejscu, w tym basen,jedzonko -jako to w sanatorium /można się troszkę odchudzić i dobrze/, mnie się podobało,ale to najbardziej zasługa super towarzystwa!
Dużo łazikowaliśmy po górkach- Żabia,Przedziwna,itd,. Blisko Rymanów,ale połączenie z nim kiepskie,kto nie ma samochodu pozostaje mu dłłłłlugi spacer,ale miły. Dobre polączenie z Krosnem. Niestety nie byłam ,ponieważ ostatni zabieg miałam o 18.00. Zabiegów na 24 dni miałam 119,ale fakt nie spotkałam nikogo,aby miał więcej ode mnie,ZUS ratuje połamańców jak może. To był mój pierwszy pobyt w sanatorium z ZUS, więc porównania brak. Jak dla mnie ok. Acha,troszkę dziwiło mnie ,że budynek był zamykany o 21.50, 21.55,jak ktoś liczył ,że uda mu sie wejść w ostatniej chwili mógł sie srodze zawieść,mial spotkanie z ordynatorem jak w banku,ponoc mało miłe to spotkania. :o
ODPOWIEDZ