CICHE WĄWOZY....
-
forumowicz
CICHE WĄWOZY....
Tylko umywalki za małe, poza tym super...zabiegi bardzo dobre. OPINIE O WĄWOZACH, te negatywne, są nieprzychylne, nieprawdziwe, choć ciutkę można by naprawic. Ogólnie jest super.
DO ADMINA...miałem trudności z zarejestrowaniem....dlaczego?? cos nie tak robiłem zapewne?/to po 1.
Wpisałem w google forum ciche wąwozy i wyskoczyły mi opinie o Cichych, ale czy to z tego forum?? gdzie one są, nie mogę ich tutaj odszukać>, proszę o link....pozdrawiam. TO PO 2.
-
forumowicz
Re: CICHE WĄWOZY....
CICHE SA SUPER.
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
2. Czy były z tego forum? Nie wiem, to Pan nie widział jakie były te adresy internetowe? A skoro wyskoczyły to wystarczy kliknąć, przecież właśnie się znalazły w wynikach wyszukiwania google
3. "Nowy kuracjusz" to ranga użytkownika forum zależna od "stażu" uczestniczenia w forum, a dokładniej od ilości postów czyli aktywności forumowicza.
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
-
forumowicz
posty były chyba z tego forum, ale czy poza mną, ktoś tu pisał o CICHYCH WĄWOZACH?/ jest parę odpowiedzi, po moich postach, ale brak powiadomień na maila, dlaczego?/A dlaczego IP jest rejestrowane, czy do zbanowania?/
CO DO SANATORIUM....byłem od 21.08. do dzisiaj, do 11.09. było super.....CICHE będę super wspominał.POLECAM.
POBYT jest super wypasiony.Zabiegi super dobre.Pozdrawiam i zapraszam do Nałęczowa.Ja tu jeszcze powrócę.Tutaj są też turnusy rehabilitacyjne, 2. tygodniowe, z PCPR-u.
Pozdrawiam Załogę Cichych.Całą Załogę.Z Całą Dyrekcją.Kelnerki, Lekarzy i Rehabilitantki. naprawdę było super....jestem zadowolony i to bardzo, WSZYSCY Kuracjusze chwalili pobyt, nikt się nie skarżył.Do Zobaczenia.
-
forumowicz
ktoś napisał, że musiał czekać na pokój godzinami, to też bzdura,
Posiłki były smaczne, nikt nikomu nie wyjadał, jak napisano,
Wszystko było jak w najlepszym porządeczku.
-
forumowicz
Ale Admin nie odpisał mi na nowe zapytanie....brak czasu?? a po 2. dostałem na maila wiadomosc, że ktos z forum napisał, klikam na link a tutaj widzę, że wiadomośc usunięto, jak to możliwe, ze się niby pisze a potem usuwa, przed wysłaniem a mimo to przychodzi powiadomienie, jak to rozumieć??
wyrażają emocje po dobrze spędzonych 21 dniach w Nałęczowie.
Co do "poruszania" się w zawiłościach tego forum to dużo odpowiedzi na swoje pytania znajdziesz
w odpowiednich tematach. N.p. o internetowej poczcie, o mailach i innych technicznych problemach
dowiesz się w Różne - sprawy techniczne. Kończę, bo w tym dziale to tylko opinie, w dziale Na każdy
temat można więcej luźnych pogaduszek.
Witam Cię w gronie kuracjuszy piszących
P.S. Gdy wyjechałeś z Nałęczowa to zrobiło się cicho w Cichych Wąwozach
-
forumowicz
A CO DO SANATORIUM.....czas dobrze spędziłem, nawet super dobrze.....szukam Sponsora na kolejny przyjazd do WAS. Było bardzo super u Was. Wprost szaleje za Nałęczowem, Grupa Kuracjuszy też była Super.
Moje wpisy są, faktycznie, spontaniczne i bardzo szczere.
A Kim jestes 'DZI' ?? napisz na prywatną wiadomośc, bardzo proszę.....dziękuję, pozdrawiam, Robert. Domyslam sie, że po moim wyjeżdzie zrobiło sie cicho....