Sanatorium Górnik Iwonicz Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
pawel_7
Na forum od: 10 wrz 2012 19:49

Sanatorium Górnik Iwonicz Zdrój

Post autor: pawel_7 »

Byłem razem z żoną w czerwcu w sanatorium Górnik w Iwoniczu Zdrój. Zdarzył się nam przykry incydent. Pobrano od żony dwa razy opłatę za pobyt. Pierwszy raz żona zapłaciła gotówką 695 złotych, po czym pobrano ode mnie opłatę ponad tysiąc złotych kartą. W recepcji nie otrzymaliśmy żadnego pokwitowania a faktury dają po tygodniu. Po kilku dniach zorientowaliśmy się,że druga wyższa kwota nie jest za dodatkowe zabiegi które wzięliśmy. Po wyjaśnieniach z dyrekcją stwierdzono,że w monitoringu widać ze płacimy dwa razy ale nie widać dokładnie co i ile :( . nie zaproponowano nam żadnych innych rozwiązań, więc zgłosiliśmy kradzież na Policję. Po rozmowach z personelem czuliśmy się jak wyłudzacze. Byliśmy w kilku sanatoriach ale takiego bałaganu w organizacji nie widzieliśmy.
Poza tym sanatorium ma ładne pokoje, jest czysto. Jedzenie bardzo przeciętne, brak basenu. Zabiegi standardowe, na miejscu.
Agusia
Na forum od: 06 paź 2012 14:24

Re: Sanatorium Górnik Iwonicz Zdrój

Post autor: Agusia »

Ja byłam w tym sanatorium w grudniu 2011 roku. Byłam zadowolona i nadal jestem. To był pierwszy pobyt w sanatorium. Super zabiegi, nie było problemu ze zmianą jakiegokolwiek zabiegu gdy któryś zabieg nam nie odpowiadał. Na parterze znajduje się kawiarenka gdzie można potańczyć. Jest stoisko komputerowe z którego można korzystać. Na 4 piętrze jest pralnia a na każdym jest prasowalnia. Dla mnie personel był sympatyczny a co do posiłków tez nie mam żadnych zastrzeżeń. I to nie tylko moja opinia, ale moich znajomych, których tam poznałam.
Nie będę się wypowiadać o podwójnej wpłacie, ale uważam, że jeśli się raz zapłaciło to po co drugi. Chyba sami sobie jesteście to winni.
Poza tym wszystko zależy kto czego wymaga. Jeśli ktoś ma wymagania to zapraszam do hotelu z *****
ODPOWIEDZ