Niezbędnik pań,wybierających się do sanatorium

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Niezbędnik pań,wybierających się do sanatorium

Post autor: forumowicz »

Drogie panie,pragnę poruszyć ten temat,gdyż każda z nas myśli o tym ,pakując swoją kolejną walizkę. :mrgreen: Dla mnie ,tak samo ważny jest strój sportowy-na zabiegi,jak i strój wyjściowy-również na zabiegi :mrgreen: .Będąc pierwszy raz w sanatorium,byłam kompletnie nie przygotowana,dobrze,że koleżanki z pokoju miały "pełny zestaw",było w czym wybierać :lol:
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Re: Niezbędnik pań,wybierających się do sanatorium

Post autor: Yoko91 »

blondi,pakując walizkę w ostatniej chwili, pamiętam przede wszystkich o sportowych wygodnych ubraniach, bo to w nich najlepiej się czuję, jest trochę wyjściowych rzeczy , oczywiście kosmetyki, buty sportowe no i szpilki,tego czego nie zabrałam a mi jest potrzebne po prostu kupuję :) może macie dziewczyny jeszcze jakieś ciekawe pomysły co spakować do walizki :?: :)
forumowicz

Panowie biorą karty!!,więc spoko ,o ten aspekt nie trzeba się martwić :mrgreen: .Max i brygada sponsoring serwują ;)
moczyk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2011 21:58
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: moczyk »

Panie , nie zapominać o pomadce lub błyszczyku , bo usta pierzchną po ............ , no po spaceeeerach , toć już jesień prawie i aura nie pewna .
moczyk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2011 21:58
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: moczyk »

A i jeszcze torebkę na tego typu drobiazgi , tylko bez bałaganu . Bałagan zostawić w domu !
forumowicz

Własnie ,pomadka i błyszczek...ups :)
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

proszę, proszę i kto tu jedzie do sanatorium aby podreperować zdrowie :lol: :lol:
sportowe buty, szpilki, błyszczyki.... :shock: :shock:
toż to szok jakich chorych mamy na forum, dobrze, że tego ZUS, KRUS i NFZ nie czyta ;) ;) ;)
Do sanatorium to podstawa powinniśmy zabrać kapcie-łapcie, ciepły szlafroczek i pół walizki leków :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Blondi 8-) gratuluję tematu - super :)

Oczywiście nie możemy zapomnieć o... kosmetykach, których ja zabieram całe mnóstwo :!: oraz dobrych perfumach :lol:
Zawsze staram się pamiętać aby zabrać: suszarkę do włosów, kilka klamerek i wieszaków, korkociąg i... dobry nóż :D
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Aha jeszcze zapomniałam o długich piżamkach i zatyczkach do uszu jeśli mamy pokój wieloosobowy tzn. więcej niż jedna osoba tej samej płci w pokoju :lol: :lol: :lol:
forumowicz

o widzę kolega moczyk obeznany w temacie! ostatnio w Krynicy była kobitka co miała ze sobą sterydy co by lepiej śmigać w ł....u
ODPOWIEDZ