Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ludziska to nikt nie był w Kujawiaku ? Może mi ktoś podpowie czy do Inowrocławia można dostać sie bezpośrednio z Krakowa lub Kielc ? Bo wiem ,że z Tarnowa nie ma szans.
Sprecyzowanie nazwy sanatorium - NZOZ '' SOLANKI'' Uzdrowisko Inowrocław - Zespół Sanatoryjno- Szpitalny '' KUJAWIAK'' '' - może teraz ktoś oceni , kto był
Witam! Wczoraj wróciłam z Inowrocławia co prawda byłam w innym sanatorium ale rozmawiałam z osobami które tam mieszkały. Baza zabiegowa ok rehabilitanci dbają o kuracjuszy,ale reszta nie za bardzo tzn.pokoje zaniedbane,posiłki mało urozmaicone i bardzo małe porcję, o wyjściach wieczornych można sobie pomarzyć. Pielęgniarki są bardzo surowe straszą odesłaniem do domu i pokryciem kosztów pobytu jeśli się nie jest obecnym w pokoju! Życzę udanego towarzystwa i miłego pobytu. Polecam wieczorki w Energetyku i Nad stawkiem.
Nie pocieszyłas mnie, dobrze że jadę z mężem . Co do nocnej pory to wiem,że najpóżniej to o 22,oo musi być się w pokoju tak było w innych sanantoriach. Gorzej z warunkami w pokoju , jedzenie można dokupic gdzieś na mieście. Nie jestem zachęcona do jazdy do tego Inowroclawia jakby to tylko o mnie chodziło tobym nie pojechała
Masz rację po pierwsze to opinie są negatywne a drugie to myślę że osoby które tam przebywają nie wchodzą na to forum. Średnia wieku we wrześniu 2012 to 60+ więc nic dodać nic ująć. Myślę że to jest główny powód braku opinii. Głowa do góry zawsze jest jakieś wyjście. Pozdrawiam.