Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Moi drodzy forumowicze
Wiem, że każdy z Was ma ciekawe spostrzeżenia na temat odwiedzanych ośrodków.
Doradźcie proszę dobre sanatorium dla kuracjuszy z ZUS-u pod względem warunków i zabiegów
Dziękuję za każde info
Byłem w trzech Sanatoriach i z Wenedy jestem najbardziej zadowolony. Teraz przedemną Bryza w Dźwirzynie, więc może zmienię zdanie. Na razie prowadzi Weneda i przeuroczy Kołobrzeg
Weneda... Nie będę oryginalna Też wróciłam 2"tygodnie temu. Byłam tam drugi raz. Świetny hotel, dobra lokalizacja, Kołobrzeg, niezłe zabiegi, świetni ludzie tam pracujący. Dla mnie rewelacja. Bryza się umywa ale ciekawe co nam Mokrzyk opowie po powrocie
lukas385 pisze:Byłem w trzech Sanatoriach i z Wenedy jestem najbardziej zadowolony. Teraz przedemną Bryza w Dźwirzynie, więc może zmienię zdanie. Na razie prowadzi Weneda i przeuroczy Kołobrzeg
Lukas, a w którym terminie jedziesz do Bryzy, bo ja rozpoczynam 13.12.2012 r.
Drodzy kuracjusze a które z ośrodków na południu Polski polecacie?? Śląski Zus tylko tam ma ośrodki, pod koniec ubiegłego roku byłam w Stróżach i w czerwcu mam złożyć wniosek o kolejny pobyt rehabilitacyjny, może będzie możliwość wyboru więc chciałam się zorientować. Dodam, że mój wyjazd związany jest z narządem ruchu i chciałabym aby wszystkie zabiegi były w jednym miejscu.