Wiarus Muszyna-Złockie w listopadzie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
andrzejm1954
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 paź 2012 18:35
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 11
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 4 razy

Wiarus Muszyna-Złockie w listopadzie

Post autor: andrzejm1954 »

Wybieram się do Wiarusa od 09.11.2012 r. Poproszę najnowsze info o sanatorium :roll:
andrzejm1954
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Wiarus Muszyna-Złockie w listopadzie

Nikt nie był ostatnio w Muszynie? Czy można tam ćwiczyć parkieto-terapię?
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam Andrzeju, muszę cię zmartwić ale Muszyna to nie Krynica i baletów w niej jak na lekarstwo, być może Aktivia, sporadycznie Geovita ewentualnie kawiarnia w odleglejszym OW Tamel u Wasyla, pozostaje Krynica z dobrym połączeniem z Muszyną w której lokali troszkę jest, jeżeli jezdzisz na nartach i będzie śnieg to w pobliskim Szczawniku masz stok do jazdy z wyciągiem krzesełkowym, Muszyna to senna miescina bardzo wyciszona idealna do wypoczynku, lokali mało może z powodu bliskości Krynicy w której jest ich sporo, mam nadzieję że mimo to przyjemnie i miło spędzisz czas turnusu a jednym z warunków to dobre towarzystwo- czego Ci życzę i pozdrawiam A1955 :) :) :)
andrzejm1954
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wielkie dzięki Andrzeju za informacje. Może właśnie błogi spokój to to, co teraz będzie najlepsze. Pozdrawiam !
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam ,zapomniałem Ci napisać że w Geovicie masz ładny kryty basen, a sam Beskid Sądecki jest urokliwy i ciekawy, zapewne spotkasz się z bogatą ofertą różnych wycieczek i to nawet poza granice Polski a niektóre bardzo ciekawe,jeżeli chciałbyś z nich skorzystać to musisz się liczyć z dodatkowymi kosztami ale naprawdę waeto, polecam i jeszcze raz pozdrawiam i życzę miłego pobytu na gościnnej Ziemi Sądeckiej :lol: :lol: :lol:
andrzejm1954
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:lol: :lol: Jeszcze raz dziękuję za informacje. Myślę, że będzie sympatycznie. Oby za dużo nie padało. Zresztą pogoda ducha chyba najważniejsza. Jak jeszcze dojdzie miłe towarzystwo to na pewno będzie O.K. Pozdrawiam ! :P :P
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49

Post autor: Małgosia69 »

Andrzejum1954 zazdroszczę Ci jednego- smaczniuśniego jedzonka w Wiarusie,mniam,mniam.. :) Jeśli więc zamierzasz schudnąć,nie licz na to! ;) A jeśli będziesz miał możliwość wyboru pokoju,to raczej z lewej strony budynku,część pokoi bardzo zacienionych,drzewa piękne ,duże,ale słoneczka mało.! Super wypoczynku! :)
andrzejm1954
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:roll: Dziękuję Małgosiu za podpowiedź. Tylko proszę wyjaśnij bliżej - co znaczy pokój z lewej strony budynku? A jeśli chodzi
o schudnięcie to nie mam takiego problemu. Od "zawsze" 60-62 kg. Pozdrawiam serdecznie! :roll:
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49

Post autor: Małgosia69 »

No fakt,napisałam strasznie zawile,miałam na myśli to,żeby pokój był na początku korytarza,czyli np. nr 203,204, 303,305. Ja miałam pokój 316 i pokój byl na samym końcu korytarza i był ciemny nawet latem. A najprościej poprosić o pokój słoneczny,ja chciałam latem trochę cienia i miałam :!: :o :o
andrzejm1954
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:roll: Dziękuję za wyjaśnienie. A możesz podzielić się wrażeniami jak było. Kiedy byłaś i czy generalnie było O.K. Z góry dziękuję i pozdrawiam ! :ugeek:
ODPOWIEDZ