To już 25 tysięcy!
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
To już 25 tysięcy!
Na forum można znaleźć mnóstwo opinii o sanatoriach wystawianych im przez samych kuracjuszy, a nie przez personel ośrodków uzdrowiskowych, dlatego jest to szczególnie cenne źródło informacji dla wszystkich wybierających się na leczenie uzdrowiskowe. Forum umożliwia nawiązanie kontaktu pomiędzy osobami wybierającymi się w tym samym kierunku na wspólny wyjazd pozwalając nieraz obniżyć koszty. Dostarcza też praktycznych informacji o formalnościach związanych z pobytem w sanatorium, samym leczeniem jak też i codziennym życiem po godzinach zajętych zabiegami, a wszystko to widziane oczami kuracjusza. Można również znaleźć sporo ciekawych informacji na temat rehabilitacji i leczenia konkretnych schorzeń, a także wdać się w typowe forumowe pogaduchy na każdy temat.
A wszystko pisane przez kuracjuszy dla kuracjuszy!
Dziękuję za wszystkie wpisy i zapraszam do czynienia dalszych.
Wasz admin
-
forumowicz
Re: To już 25 tysięcy!
tyle wpisów
Za bezinteresowne "ogarnianie" tak bardzo zróżnicowanej podaży schorowanych kuracjuszy
Bo pisać każdy może... trochę lepiej trochę gorzej...
Wielu z nas troszeczkę przekroczyło średnią forumową , bo jak nie trudno wyliczyć każdy statystyczny forumowicz
napisał nie całe 9(słownie dziewięć), a może nawet ponad osiem postów
Dzięki ADMIN za czas i poczucie humoru. Pozdrawiam
-
forumowicz
No,to ja ci życzę ziomeczku przede wszystkim zdrowia.
Potem abyś miał dużo kasy, by móc jeździć na imprezy sanatoryjne
No i oczywiście wszystkiego najlepszego z mojej strony , miłości , alkoholu :> , no i czego sobie życzysz.
[ obrazek zewnętrzny ]
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
No tak DZI średnia jest niewielka, bo nie wszyscy chcą dzielić się swoimi opiniami i brać udział w forumowych dyskusjach. Gro ludzi jedynie przegląda strony, mała część odważa się napisać i zapytać, a naprawdę niewielu lubi i chce dzielić się swoją wiedzą z innymi.
MAX, dziękuję. Choć czasem sobie powalczymy na wklejanie i usuwanie to na pewno fajowy z Ciebie facet, wszystkie kobiety na forum aż piszczą pisząc o Tobie
-
forumowicz
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
-
forumowicz
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
To, co myślę o tym forum wyraziłam we wcześniejszym poście "pozdrowienia dla Administratora".
Pozostaje mi jedynie się powtórzyć i z głębi serca jeszcze raz wydobyć DZIĘKUJĘ.
Pozdrawiam