Krynica Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
-anna-
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2012 08:22

Krynica Zdrój

Post autor: -anna- »

Witam ponownie. Może ktoś był w Krynicy tego roku. Wpisy z poprzednich lat nie są zbyt optymistyczne. A może ktoś jedzie na grudniowy turnus od 6 grudnia 2012??
Awatar użytkownika
Ela46
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 paź 2012 23:45
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 20

Re: Krynica Zdrój

Post autor: Ela46 »

Jest super w Krynicy;)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Anno- Krynicę masz opisaną bardzo dokładnie, od strony bazy i warunków sanatoryjnych, atrakcji turystycznych i rozrywkowych łącznie z lokalami do tańca, Krynica od dawna nazywana jest Perłą Południa i wiele się w niej nie zmieniło poza remontami w samym miescie, zawsze warto do niej zawitać bo zawsze jest co robić, jeżeli turnus zachaczy Ci o święta to zobaczysz jak jest pięknie przystrojona, miłego pobytu i wielu atrakcji życzę, pozdrawiam :) :) :)
-anna-
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2012 08:22

Post autor: -anna- »

Kochani, bardzo dziękuje za odpowiedź,
Krynicę już widziałam, fakt, że dawno temu. Bardziej sam ośrodek mnie interesował, zdjęcia przeglądałam i jak zawsze pięknie wszystko wygląda. Myślałam, że coś konkretniej dowiem się od osób, które miały przyjemność tam przebywać. Mam zamiar czynnie wypoczywać, wszak do SPA nie jadę ;) , ale zawsze warto cos wiedzieć. Na samą myśl o Świętach robi się przyjemnie. Taka nowość, ciekawość, jak to jest spędzić je z tak wielka grupą ludzi. Szkoda tylko, że nikt z moich okolic się nie odezwał, a być może jedzie.
Pozdrawiam
mirabar
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 lis 2012 15:07

Post autor: mirabar »

Anno, ja wyjeżdżam z Warszawy 30.11.2012 . Będę w Watrze( cokolwiek to znaczy) .Jadę po raz pierwszy i..... jestem pełna optymizmu:))) Najważniejsze zdrowie i.... wygodne buty :)))
Pozdrawiam i ... do zobaczenia... na szlaku :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

WATRA to bardzo sympatyczne sanatorium , kawałek od Deptaku , ale warunki i personel OK.
Byłam tam w czerwcu.
MIŁEGO POBYTU :)
mirabar
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dzięki Margot ;) A może podpowiedziałabyś, czy w tym mieście i samym budynku WATRY jest zasięg PLAYa? Qrde, mam telefon i internet bezprzewodowy u tego operatora i boję się, że "obładuję" się sprzętem, a i tak będę odcięta od świata .Zostawiam wiekową mamuśkę... :(
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Witaj w Watrze jest Play i internet bezprzewodowy ( ja miałam 2 tele. w Play-u i w Orang-u ) działały bez problemu . Na 4 piętrze ( pok. 405 bardzo widokowy i słoneczny do południa - polecam :) ) czasami połączenie zrywało w laptopie , ale ok.
mirabar
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj margot ;) Tak się cieszę,że mam wsparcie w Tobie.Mam jeszcze jedno pytanko do Ciebie,turnus mój zaczyna się 1.12(sobota).Dojechać mogę do Krynicy w piątek 30.11.ok. godz.18-19 lub w sobotę ok. godz.6 rano lub w sobotę 18-19.Co zaproponowałabyś, aby nie stracić sensownych zabiegów.Jak to tam wyglada? Pozdrawiam :D :D
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Otóż moja droga ja miałam turnus od niedzieli , przyjechałam w sobotę ok 14 i miałam możliwość wyboru pokoju - dostałam klucze do łapki i wybrałam :lol: .Tylko musisz jeśli wcześniej dojedziesz zgłosić kolację i śniadanie płaci się w sumie z noclegiem chyba 60 zł.możesz sobie zadzwonić i zapytać o wcześniejszy przyjazd , ale pod koniec maja nie było problemu.Zabiegi były raczej do obiadu , kilka osób miało tylko ok 13,30 i koniec . Cały personel jest super . Acha i zgłoś od razu w recepcji podłączenie tv , mi przyszedł ludek i od razu miałam bo do niedzieli byłam sama , a niedzielę jak dojechały koleżanki to się działo :lol: :lol: :lol:
Jeśli coś więcej to napisz . Tak po cichu :to cholernie Ci zazdroszczę ;) :)
ODPOWIEDZ