Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam, czy ktoś moze coś opowiedzieć na temat tego ośrodka "prewncja ZUS" interesują mnie pokoje, zaplecze, a nie " wieczorne balety"
Byłem w innych osrodkach i róznie bywało
Witam, w ramce przy-Nowy Temat, jest druga-Przeszukaj ten dział, i to w nią wpisujesz interesujący Cię temat, opini jest dośc sporo, a co do spotkania na forum, to jest mi miło że to pamiętasz, po to ono jest , pozdrawiam
Andrzej dobrze podpowiada ale nie do końca Misio wejdź w temat 'Wyjeżdżam do sanatorium' i tam gdzie lupa wpisz "Stróże" i kliknij "szukaj".
Jest tego 13 stron i zapewne znajdziesz wszystko co Ciebie interesuje a i być może umówisz się z kimś na wyjazd
Misio a w jakim terminie jedziesz do Stróży