Kardiologiczny Szpital Uzdrowiskowy Nałeczow

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
jacpa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 19:02

Kardiologiczny Szpital Uzdrowiskowy Nałeczow

Post autor: jacpa »

Witam serdecznie.Moze ktos zna warunki bytowe tego szpitala .Pisza dobrze tylko o pełnopłatnych pokojach itp.Czy zabiegi sa w tym samym budynku?
Awatar użytkownika
stada-52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 lip 2012 16:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Kardiologiczny Szpital Uzdrowiskowy Nałeczow

Post autor: stada-52 »

itam Cię Jacpa po raz wtóry,ale widzę ,że marne widoki na jakąkolwiek informację o KSzU w Nałęczowie.Tak więc byłam w tym szpitalu około 5 lat temu,sądzę ,że niewiele mogło się zmienić:rowerki,gimnastyka,muzykoterapia,dobra stołówka,ręczniki ,msza w niedzielę,wypożyczalnia kijków i rowerów-to będziesz miał na miejscu.Pozostałe zabiegi typu lampy,solar,będziesz chodził na zewnątrz na tzw.Werandki.Wszelakie kąpiele są w budynku Stare Łazienki,basen jeszcze w innym miejscu.Budynek jest nowy,pokoje przyjemne ,wyposażenie standard,wszędzie blisko,nawet na tańce.Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.
jacpa
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj .Beznadzieja z tymi tam łazienkami taki kawał w styczniu chodzic po mrozie.W rolniku było lala wszystko winda i na miejscu.Przyznam ze zawsze miałem wszystko pod nosem.Kiedys musi byc pierwszy raz. :P Szpital mi sie wydawał czysty i przyjemny ,robiłem tam echo i bieznie w tamtym roku/a tance to w rolniku juz od 16 :P ale ja nie tancownik wole jezdzic po okolicy wiele ciekawych rzeczy tam jest.Pozdrawiam i dzieki za wiadomosci
jacpa
Kuracjusz
Kuracjusz

Turnus sie skonczył .Szpital ok czysto sprzatane czesto pokoje.Pokoje 2i 3 osobowe z łazienkami.Zabiegi wykonywane fachowo i rzetelnie.Przepustki mozliwe po uzgodnieniu z lekarzem.Brak mozliwosci rezerwacji pokoi ale odpowiednia rozmowa telefoniczna jednak umozliwia rezerwacje. :) .Ostrzegam trojki b.ciasne po prostu do 2 dołozone jeszcze jedno łozko .Ilosc zabiegow zroznicowana 54 64 a nawet 81.
minusy
płatnosc za telewizor,czajnik,Przy czym tel. musisz zapłacic jezeli twoj współlokator nie zrezygnuje z tel. .Gwarantuje ze nie znajdzie sie taki pokoj zeby dwoch razem nie chciało ogladac telewizji.Parkingu brak tylko 6 miejsc.Zabiegi rozrzucone w trzech budynkach nawet 4 niektorzy ,co w styczniu nie nalezy do przyjemnosci.Pozdrawiam
ODPOWIEDZ